«Ο Μένιος Φουρθιώτης πίεσε για να μην κοπεί η εκπομπή»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

Ποια παρουσιάστρια κάνει αυτή τη δήλωση;


Εδώ και λίγες μέρες είναι γνωστό πως η εκπομπή "Έχουμε και Λέμε" στο Νέο Έψιλον με παρουσιάστρια τη Τζωρτζίνα Μαλλιαρόζη. Σε πολλά site διέρρευσε η πληροφορία πως υπεύθυνος για αυτή την εξέλιξη είναι ο Μένιος Φουρθιώτης. 

Το tvnea.com επικοινώνησε αμέσως με την παρουσιάστρια της εκπομπής για να μάθουμε τον πραγματικό λόγο που σταμάτησε η καθημερινή εκπομπή, αλλά και για τον αν πράγματι είχε εμπλοκή ο Μένιος Φουρθιώτης. 

Η Τζωρτζίνα Μαλλιαρόζη ανέφερε τα εξής: "Σε καμία περίπτωση ο Μένιος Φουρθιώτης δεν έχει κάποια σχέση. Μάλιστα, ο ίδιος πίεσε και να μην κοπεί η εκπομπή. Ο λόγος της διακοπής είναι όσο κι αν ακούγεται σαν δικαιολογία η έλλειψη εσόδων. Η εκπομπή πήγαινε πολύ καλά από όλες τις απόψεις γι αυτό και έγινε ξαφνικά. Ακούγαμε το τελευταίο διάστημα ότι υπάρχει θέμα με τα οικονομικά σε καμία περίπτωση όμως ότι κάποιες εκπομπές θα κοπούν. Πρέπει να σου πω ότι ο Μενιος προκειμένου να μην μείνει κανείς χωρίς δουλειά έχει ήδη προσλάβει άτομα στην εκπομπή του. Τον κύριο Φουρθιωτη δεν τον γνωρίζω προσωπικά όμως ο ίδιος μίλησε με τα θερμότερα λόγια για μένα και την εκπομπή.  Προφανώς κάποιοι του κάνουν πόλεμο αλλά σε αυτή την περίπτωση δεν εμπλέκεται ο Μενιος. Είναι δύσκολη εποχή και πόσο μάλλον για ένα κανάλι που προσπαθεί να στηθεί."

Όσο για το τηλεοπτικό της μέλλον, μας αποκάλυψε πως υπάρχουν κάποια ανοιχτές συζητήσεις για κάποια νέα μορφή συνεργασίας στο Νέο Έψιλον, αλλά παράλληλα υπήρξαν κάποιες κρούσεις και από αλλού. 


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !