Η δεκάδα για το καινούργιο YFSF έκλεισε ,και το τρέιλερ γυρίστηκε , ωστόσο, ο ΑΝΤ1 έχει ακόμη δυο εκκρεμότητες. Μέλημα του καναλιού ,λοιπόν, είναι τόσο τα άλλα δύο μέλη της επιτροπής όσο και η μέρα προβολής του σόου.

Ως προς την επιτροπή, είναι βέβαιο, εκτός φυσικά απροόπτου, πως θα δούμε τον Δημήτρη Σταρόβα και τον Τάκη Ζαχαράτο. Ωστόσο, τα άλλα δύο μέλη αναζητούνται. Έντονα γράφτηκε πως θα είναι ξανά στο σόου ο Σταμάτης Φασουλής, όμως, σύμφωνα με τις πληροφορίες μου, ο δημοφιλής σκηνοθέτης δεν θα είναι αυτή τη φορά στο ''Familiar'' και δεν τίθεται καν ζήτημα συμμετοχής του. Αναφορικά τώρα με τη Μαρία Σολωμού, ένα πρόσωπο που επίσης θεωρείται δεδομένο για το σόου, συζήτησε με τον σταθμό, όμως, το ρεπορτάζ μου λέει πως τελικά η ηθοποιός δεν φαίνεται να λέει το ''ναι'' κι έτσι δεν θα τη δούμε στο επιτυχημένο αυτό πρόγραμμα . Το κανάλι ,λοιπόν, είναι σε διαρκείς επαφές για να στελεχωθεί πλήρως η επιτροπή, και μες στις μέρες θα έχουμε εξελίξεις.

Τι θα γίνει ,όμως, με την ημέρα προβολής του; Όπως σας γράψαμε πριν λίγες μέρες, το κανάλι είναι σε σκέψεις για το αν βάλει το πρότζεκτ Κυριακή ή Παρασκευή. Σύμφωνα τώρα με νεότερο ρεπορτάζ μου, το θέμα θα οριστικοποιηθεί μετά τις Γιορτές κι όχι τώρα, και όλα δείχνουν ,πάντα σύμφωνα με την πηγή μου, πως το Your Face Sounds Fmiliar προορίζεται τελικά για τις  Κυριακές ...

Εν αναμονή!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η Νίνα Λοτσαρη θα ήταν καλή στην Επιτροπή,είχα διαβάσει ότι δέχτηκε πρόταση!!!

Ανώνυμος είπε...

Και η Σμαραγδα Καρυδη θα ηταν καλή στη κριτική επιτροπή!

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν κυκλοφορήσουν τα επίσημα δελτία τύπου και δεν πέσουν οι υπογραφές τίποτα δεν είναι σίγουρο όπως καλή ώρα με την Σολωμού που δεν θα πει το "ναι" όπως λες.
Θα συμφωνήσω και με τους δύο για Καρύδη & Λοτσάρη η οποίες είναι ιδανικές περιπτώσεις για την κριτική επιτροπή του σόου.
Εγώ θα έβαζα DEMY και Μπουλέ στην παρέα.


Steve 13 είπε...

Πιστεύω ότι μπορεί να κοντραρει το survivor. Ας μη φοβηθούν αλλά ας κάνουν ένα λαμπερό σόου. Καλά για το power of love gala δεν το συζητώ ημαρτον.