ανοικτή η μέρα προβολής του


To ΥFSF , που έφερε εντυπωσιακά ποσοστά στο κανάλι του Αμαρουσίου, επιστρέφει για ακόμη μια σεζόν στον αέρα του καναλιού. Φυσικά παρουσιάστρια θα είναι ξανά η Μαρία Μπεκατώρου, που έχει συνδεθεί με το σόου και ο κόσμος την έχει αγαπήσει. Ωστόσο, το YFSF επιστρέφει με μια πολύ βασική αλλαγή.

Το σόου μιμήσεων ,λοιπόν, θα βγαίνει φέτος μαγνητοσκοπημένο και όχι live ,κι ως εκ τούτου αλλάζουν πολλά. Πολλοί σχολίασαν αρνητικά το ότι το κοινό δεν θα μπορεί να έχει πια συμμετοχή, κι άρα ίσως χάσει το ενδιαφέρον του. Όμως, τα πράγματα έχουν αλλιώς. Σύμφωνα με το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ, για πρώτη φορά στο YFSF θα ψηφίζει αποκλειστικά το κοινό που βρίσκεται μες στο στούντιο κατά την εγγραφή, και για πρώτη φορά θα δημιουργηθεί ειδικό application για τη συμμετοχή (βλ. Rising ).

Τέλος, να αναφέρουμε πως ,αν κι ακούστηκε ως δεδομένο πως η Μαρία Μπεκατώρου θα καλησπερίζει το κοινό κάθε Κυριακή, όπως μαθαίνω, το ζήτημα της ημέρας είναι ακόμα ανοικτό. Δεν αποκλείεται,λοιπόν, το σόου να βγαίνει τελικά στον αέρα του ΑΝΤ1 κάθε Παρασκευή...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λόγω Survivor να φανταστώ ενδέχεται να βγαίνει κάθε Παρασκευή; Τι φοβούνται; Σιγά το Survivor

Steve 13 είπε...

Τραγικό . Ένα από τα ατού του παιχνιδιού είναι ότι είναι ζωντανό . Μη χαντακωνουν και τα δυνατά τους χαρτιά.

Κωστής είπε...

Οποια μέρα και αν το βαλουν, αν δεν είναι ζωντανό δεν θα κάνει τα επιθυμητά νούμερα. Κρίμα!