ΣΚΑΪ ειδήσεις: Με νέα γραφικά και ανανεωμένο studio από σήμερα

8


Πρεμιέρα είχαμε πριν λίγο για τα νέα γραφικά των ειδήσεων του ΣΚΑΪ! 

Μετά από περίπου μια 4ετία, το κανάλι αποφάσισε να αλλάξει τα γραφικά του! Από σήμερα ο ΣΚΑΪ διαθέτει νέα, σύγχρονα, καλαίσθητα και με συνοχή μεταξύ τους γραφικά (σε σχέση με τα προηγούμενα, των οποίων οι τίτλοι έναρξης ήταν από το 2015, ενώ οι τίτλοι αθλητικών και καιρού από το 2008).

Όπως σας είχα πληροφορήσει στη στήλη μου "XXXTV", τα γραφικά των ειδήσεων (όπως και ολόκληρη την φετινή εικόνα του καναλιού)  δημιούργησε η αγγλική εταιρεία NOMINT.

Μικρή ανανέωση είχαμε και στο studio με τις γιγαντο-οθόνες που χρησιμοποιεί ο ΣΚΑΪ για όλες τις ενημερωτικές εκπομπές του! Το φθαρμένο πάτωμα έφυγε, ένα νέο διαστημικό.... τραπέζι ήρθε, ενώ οι οθόνες παρέμειναν ακριβώς όπως είχαν.





Χρήστος Παπαδημητρίου @xppdm




Δημοσίευση σχολίου

8Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Συντονίστηκα για να δω την αλλαγή αλλά δυστυχώς απογοητεύτηκα. Δεν μου άρεσε αυτό το... διαστημικό στούντιο, ούτε τα γραφικά που ήταν παλιακά και ανέμπνευστα. Τίποτα καινοτόμο, τίποτα το διαφορετικό. Εν ολίγοις, μια από τα ίδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η εικόνα στο στούντιο μου αρέσουν οπως και της αρχης.. τα γραφικά των Ειδήσεων μου κανουν λιγο περιφερειακης τβ (αν και του κοντρα ειναι πολυ καλύτερα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αδιάφορο το σήμα. Κακο το logo Κάτω αριστερά, πολύ σκοτεινό μπλε στα παράθυρα και στις κάρτες, συμπαθητικά τα νέα γραφικά στις οθόνες, ευτυχώς άλλαξε το Πάτωμα. Δεν το λες νέα εποχή. Πιο πολύ νέα σεζόν με μικρές αλλαγές το λες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρεπει να καταλαβουν οτι δεν γινεται να συνεχισουν να βγάζουν ΟΛΕΣ τις εσωτερικες παραγωγες απο ενα στουντιο τοσα χρόνια. Και οσο να πεις οτι δικαιολογειται για τις ενημερωτικες, για τις ψυχαγωγικες και το ohlala ειδικα ειναι χάλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλα ουτε ενας δεν αναφερει οτι συνεχιζουν να εκπεμπουν το δελτιο σε χαμηλη αναλυση.....αρα καλα μας κανουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Machine gun οποία εκπομπή βγαίνει από το συγκεκριμένο studio και το 2ο το μικρό, δηλ όλες οι εσωτερικές παραγωγές βγαίνουν με κακή εικόνα.. Δεν είναι μόνο το δελτίο. Ο μόνος σταθμός που βγάζει όλο του το πρόγραμμα σε HD είναι το ΟPEN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γραφικά τύπου ΕΡΤ δεκαετίας '90... Κρίμα... Όντως το Kontra έχει καλύτερα... Όπως και το OPEN, του οποίου τα γραφικά στις ειδήσεις, είναι απλά υπέροχα!

    Δεν έχει αναφερθεί κανείς και στην αλλαγή γραφικών του δελτίου του STAR. Προσωπικά, τα προηγούμενα ήταν καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Lets talk about δεν ειναι καιρους να αναβαθμιστει και ο ΣΚΑΙ και οι εσωτερικες παραγωγες του να βγουν σε HD ; ολη η ροη τους ειναι hd ας παρουν και κανενα καινούργιο μηχανημα φτανει με την θολουρα δεν ντρεπονται πια με τα αναχρονιστικα τους στουντιο.... Αν θελουν να λεγονται καναλια πανελληνιας καλυψης και ο ΣΚΑΙ και ολοι τους τι το τραβανε πια εχει ξεχυλωσει ολα με το ζορι γινονται αλλα φταιει και ο κοσμος που καταπινει αμασητα οτι του προσφερουν.... Οπως ειπα βρηκαν και κανουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !