Nίκος Πολυδερόπουλος: Έτσι τον επέλεξε ο Γεωργίου για το ΜΠΡΟΥΣΚΟ...

0

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος έχει περάσει από αρκετά σίριαλ, όμως, το κοινό τον γνώρισε και τον
αγάπησε μέσα από το ΜΠΡΟΥΣΚΟ .Ο ηθοποιός, που για δεύτερη σεζόν είναι στο ΤΑΤΟΥΑΖ, μιλά στο People για το πώς μπήκε στη σειρά του ΑΝΤ1...

Έχεις δουλέψει και ως μοντέλο.  

''Ο ίδιος φίλος μου που μου πρότεινε να πάω στο σίριαλ ,Λόλα, δούλευε σε ένα πρακτορείο μοντέλων. Μέσα από αυτό μου έκλεισε ακόμη μία δουλειά και κατευθείαν έκανα μια επίδειξη του Μιχάλη Ασλάνη. Έκανα δουλειές για τέσσερα χρόνια στο μόντελιγκ. Μετά σταμάτησα για να κυνηγήσω την υποκριτική. Η πρώτη μου τηλεοπτική δουλειά ήταν στο Αμάρτημα της Μητρός μου. Ύστερα από αυτό το σίριαλ, όμως, καθώς δεν πληρωθήκαμε, απογοητεύτηκα. Ένιωσα ότι ο κόπος μου δεν ανταμείφθηκε. Παράλληλα με το σίριαλ είχα ήδη αρχίσει να φτιάχνω ένα κοκτέιλ μπαρ στο κέντρο της Αθήνας. Επειδή όμως δεν πληρώθηκα ποτέ, αναγκάστηκα να το κλείσω.  

Πώς προέκυψε η επόμενη δουλειά στον χώρο του θεάματος;  

''Ανέβασα μια φωτογραφία στο Instagram που ήμουν πάνω σε άλογο στα Ζαγοροχώρια ,και με ρώτησε ο Ανδρέας Γεωργίου αν ξέρω ιππασία. Τότε έψαχνε έναν Κρητικό, που να ξέρει να ιππεύει ,για το Μπρούσκο. Του είπα ότι ιππασία ξέρω, αλλά δεν έχω ιδέα από κρητικά. Μιλήσαμε Δευτέρα και ξεκίνησα την αμέσως επόμενη Πέμπτη. Την επόμενη χρονιά κατέβηκα στην Κρήτη και έμαθα να μιλάω σαν Κρητικός''.

Το καλοκαίρι έμεινες μόνος σου δώδεκα μέρες σε ένα βουνό στη Γαύδο. Αποζητάς την απομόνωση;

''Είναι στοιχείο του χαρακτήρα μου. Θα βγω, θα εκθέσω τον εαυτό μου αρκετά, θα δουλέψω πολύ, όμως κάποιες στιγμές θα μαζευτώ στο καβούκι μου και θα προσπαθήσω να βρεθώ δίπλα στη φύση. Μου χαρίζει ένα αίσθημα ελευθερίας. Στη Γαύδο ήμουν ελεύθερος, στη φύση, ήμουν εκεί που ο άνθρωπος καταλαβαίνει ότι δεν έχει ανάγκη κανένα υλικό αγαθό. Το να είμαστε καλά μέσα μας και με τον εαυτό μας είναι αυτό που έχει σημασία''.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !