Μένιος Φουρθιώτης: Ένταλμα σύλληψης για τους τεχνικούς προϊσταμένους του Open

Κωνσταντίνος Κότσαρης
4

Συνεχίζεται η δικαστική κόντρα του Μένιου Φουρθιώτη με το Open TV. Ο γνωστός παρουσιαστής το πρωί της Κυριακής εμφανίστηκε στο Α.Τ. Παιανίας και κατέθεσε μήνυση κατά του Προϊσταμένου – Διευθυντή Τεχνικού Τμήματος της ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΑΕ, Δημητρίου Δημητρόπουλου και κατά παντός υπευθύνου, εργαζομένου – συνεργάτη της τεχνικής λειτουργίας του καναλιού, καθώς «αρνούνται να εφαρμόσουν όλες τις ενέργειες των απαραίτητων τεχνικών εργασιών».



Όπως δήλωσε στο zappIT, ο δικηγόρος του παρουσιαστή, Αλέξης Κούγιας: «Πριν από λίγη ώρα ο Μένιος Φουρθιώτης υπέβαλλε μήνυση κατά των νομίμων εκπροσώπων του Open και κάποιων τεχνικών του καναλιού, γιατί παρά τις δύο δικαστικές αποφάσεις που τον έχουν δικαιώσει και υποχρεώνουν τη διοίκηση του Open να μην αλλάξει ούτε στην παραμικρή λεπτομέρεια καμία από τις συνθήκες της μεταδόσεως της εκπομπή του και όταν λέμε συνθήκες εννοούμε την ώρα μεταδόσεως, όπως επίσης ότι και το κόνσεπτ της εκπομπής πρέπει να καθορίζεται αποκλειστικά από τον κ. Φουρθιώτη και τους συνεργάτες του, αυτό δε συνέβη ούτε χθες ούτε σήμερα και γι’ αυτό τον λόγο κινήσαμε την αυτόφωρη διαδικασία με την υποβολή αυτής της μηνύσεως. Εφόσον τα γεγονότα κινηθούν φυσιολογικά, οι υπεύθυνοι και οι τεχνικοί θα πρέπει να συλληφθούν μέσα στις επόμενες ώρες. Το αυτόφωρο είναι διαρκείας.

Άνθρωποι από το περιβάλλον του Μένιου Φουρθιώτη, τόνισαν πως ο παρουσιαστής δεν θέλησε σε καμία περίπτωση να στραφεί κατά της εταιρείας και του Τζώνη Καλημέρη ή κάποιου άλλου διοικητικού στελέχους, καθώς γνωρίζει ότι ο κ. Καλημέρης είχε δώσει όλες τις απαραίτητες οδηγίες σε όλους τους υπεύθυνους τεχνικούς ώστε το αποτέλεσμα να είναι άρτιο. Με δεδομένο ότι πρόκειται για την εκπομπή με την υψηλότερη τηλεθέαση αυτή τη στιγμή στο Open, πολύ πάνω από τον μέσο όρο του σταθμού, η κακή εικόνα που βγαίνει προς τα έξω βλάπτει εκτός από την εκπομπή και το ίδιο το κανάλι, αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Η αυτόφωρη διαδικασία έχει κινηθεί με εντολή εισαγγελέα κι επειδή πρόκειται για «διαρκές έγκλημα», αν δεν συλληφθούν εντός της ημέρας οι υπεύθυνοι, οι αρχές θα μεταβαίνουν καθημερινά στην Παιανία.

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Εχει ξεφυγει ο γλυκουλης μου μικρος αλαζονας και δεν καταλαβαινει οτι αυριο θα πεινασει γιατι οι πορτες θα ειναι κλειστες.....αλλα που σκεψη το ναρκισακι μου που πεταει ψηλα ψηλα στα συνεφα !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε μου η διαγραφή συγκεκριμένων σχολίων δεν είναι θέμα φόβου αλλά θέμα επίπεδου. Συγγνώμη που στο site μου θέλω και εγώ και οι συνεργάτες μου να υπάρχει έναν επίπεδο συζητήσεις χωρίς αφορισμούς, βρισιές και χαρακτηρισμούς... Το ότι έχει ξεφύγει στο διαδίκτυο είναι γεγονός, εδώ όμως εγώ θα προστατέψω και πρόσωπα αλλά και εμένα και τους συνεργάτες μου. Για βρισιές κτλπ εκτός από το twitter υπάρχει site που παρακινεί τους αναγνώστες του να το κάνουν , αυτός είναι ο στόχος του άλλωστε αφού δεν έχει ούτε ένα κείμενο δικό του (πέρα από τίτλους) και τα κλέβει όλα χωρίς πηγή...

    Σαν TVNEA ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ να κερδίσουμε ΤΙΠΟΤΑ ούτε από τον ΦΟΥΡΘΙΩΤΗ ούτε από το OPEN...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγνωμη αλλά χθες διαβασα όλα τα σχολια και πουθενα δεν υπηρχαν βρισιες.Αν και οι χαρακτηρισμοι(οι οποίοι ευσταθουν)σας ενοχλουν οκ.Πάντως ο συγκεκριμενος δεν παυει να ειναι όσα ειπωθηκαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιώργο καλημέρα. Έχεις δίκιο. Συμφωνώ σε όλα. Ένα σχόλιο όμως χτες κάτω από το παρόν άρθρο δεν εμπεριειχε ύβρεις, αλλά το διαγράψετε. Όσο για το site που φωτογραφίζεις, κατάλαβα πού αναφέρεσαι. Είναι ο ορισμός του όπου φυσάει ο άνεμος, αν και ορισμένες φορές χρειάζεται και ο κυνικός τρόπος που τα γράφει. Πχ για τη Σκορδα πουθενά δε θα διαβάσουμε κριτική παρά μόνο εκεί (και εκεί βέβαια εσχάτως).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !