Σεφερλής: Απίστευτη ανάρτηση για το Παλλάς και το ''Ζητείται Ψεύτης''!

Κωνσταντίνος Κότσαρης
2
Ο Μάρκος Σεφερλής και οι Θεατρικές Σκηνές βρίσκονται σε πόλεμο μετά τη ματαίωση της παράστασης, ''Ζητείται Ψεύτης''', στο Παλλάς. Μετά τις εκατέρωθεν δημόσιες ανακοινώσεις, η
κόντρα συνεχίζεται και μέσα από τα social media!

Πριν από λίγη ώρα, ο Μάρκος Σεφερλής έκανε μια ανάρτηση στο Instagram που θα συζητηθεί. Στη φωτογραφία,που θα δείτε παρακάτω, ο ηθοποιός κρατά στα χέρια του τον...Πινόκιο και δείχνει τη μεγάλη μύτη του. Στη λεζάντα γράφει τα εξής: «Κι όμως ,αγαπημένε μου Πινόκιο, τα πιο μεγάλα ψέματα δεν τα έχεις πει εσύ! Ξέρεις όμως πολύ καλά ότι στο τέλος λάμπει πάντα η αλήθεια»!




Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Παρα πολύ παραμύθι. Η ολη φαση ειναι παρομοια με αυτά που είχαν γίνει με τον Λαζοπουλο και το Παλλάς για τον βιοπαλαιστη στην στέγη που επίσης δεν προχωρησε το ανέβασμα και τελικά έγινε σε άλλο θέατρο. Και τότε οι δυο πλευρες ήθελαν την συνεργασία αλλά ένα τρίτο πρόσωπο που βασιλεύει στο Παλλάς και τα υπολοιπα θεατρα του ομίλου δεν γουσταρε τον Λαζοπουλο καθόλου. Άρχισε τα παρασκηνιακά του και η δουλεια χάλασε, έγινε το χατήρι του εναντίον στο συμφέρων όλων. Όμως η τότε διαχειρίστρια εταιρεια του Παλλάς ως πιο έμπειρη χειριστηκε την επικοινωνία σωστά και δεν διέρευσε ποτέ το παρασκήνιο. Η νέα εταιρεία είναι ατζαμήδες, η γκαγκάκη είναι άσχετη παντελώς και τα έκαναν σαλάτα. Εκθέτουν μόνο τον εαυτό τους και την αξιοπιστία τους ως νέοι παίκτες, ο Σεφερλής δεν έχει ανάγκη να αποδείξει οτι δεν είναι ελέφαντας, με τόσα χρόνια στο επαγγελμα δεν εχει αναγκη να αποδείξει τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ νομίζω οτι πολύ απλά δεν ήθελαν να ανεβάσουν την παράσταση. Αν ήθελαν θα έβρισκαν λύση, έξω δεν θα έπεφταν με τα ποσοστά που ζήτησε ο Σεφερλής. Γιατί δεν ήθελαν; Ϊσως γιατί ο ισχυρός τους Παλλάς δεν χαρηκε στην ιδέα ενας άλλος ισχυρος σαν τον Σεφερλη να ξεκινήσει παρε-δωσε με το Παλλάς. Ίσως γιατι βρώμισε παραστασεις απο ελληνικο κινηματογράφο φέτος η Αθήνα και είδαν οτι τελικά η παράσταση δεν θα κάνει το μπαμ που υπολόγιζαν; Ισως γιατί δεν πίστεψαν στην επιτυχία του. Ποιος ξέρει. Επιμένω οτι αν ηθελαν να γινει η παρασταση θα γινόταν.

    Όσο για τις φημες οτι θα ανεβει με αλλον πρωταγωνιστη: αυτα ειναι μπουρδες, η Ψαθά ευκολοτερα θα το εδινε στον Σεφερλή παρά στο παλλάς το έργο. Οσο για την φημη περι Λαζοπουλου: αυτο κι αν ειναι μπουρδα. Ο παραπανω με κάλυψε. Φασουλης-Λαζοπουλος σιχαίνεται ο ενας τον αλλο με πάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !