«Λόγω Τιμής»: Πάει στον ALPHA!

Κωνσταντίνος Κότσαρης
5

Είκοσι ολόκληρα χρόνια έχουν πλέον περάσει από την πρώτη προβολή στο Mega του «Λόγω Τιμής» και το σίριαλ επιστρέφει ξανά στη μικρή οθόνη!

Σύμφωνα με πληροφορίες της RealLife και της Κορύνας Μανταγάρη, η αγαπημένη σειρά της Μιρέλλας Παπαοικονόμου, θα επιστρέψει τηλεοπτικά μέσα από τη συχνότητα του Alpha και θα αποτελείται από δέκα επεισόδια.

Ειδικότερα, η πλοκή της ιστορίας θα ξεκινά από το σημείο που είχε σταματήσει είκοσι χρόνια πριν. Όσον αφορά την ημερομηνία προβολής των επεισοδίων, σύμφωνα με την Μιρέλλα Παπαοικονόμου θα είναι τον επόμενο Οκτώβριο! Η ίδια δήλωσε στην εφημερίδα: «Η σειρά επιστρέφει μέσα στο 2019, τον Οκτώβριο καλώς εχόντων των πραγμάτων, μέσα από τη συχνότητα του Alpha».

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. ΘΑ ΠΑΊΞΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΆΦΟΥ Ή ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΉΚΑΝ ΣΤΑ ΛΕΦΤΆ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί του χρόνου; Τόσο καιρό δεν προετοιμάζονταν για να βγάλουν επεισόδια υποτίθεται μέσω συνδρομητικής τηλεόρασης; Και γιατί μόλις 10 επεισόδια; Και όποιος δεν έχει δει τη σειρά πως μπορεί 20 χρόνια μετά να τη δει; Και δεν είναι 20 χρόνια για την ακρίβεια. Η σειρά βγήκε το 1996 και θα βγει το 2019. Άρα μιλάμε για 23 χρόνια μετά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μέσα από την Cosmote δεν ήταν για να παίξει πρώτα?
    Τι έγινε δεν τα βρήκαν και θα παίξει μόνο στον Α το 19? η Θα βγει πρώτα στην πλατφόρμα και μετά στον Α? Δεν μπορεί να υπάρξει και αυτό το σενάριο?
    Ο Α αν πάρει και βάλει όλη την σειρά για να την θυμηθούμε όσοι την είχαμε δει όταν παιζόνταν και όσοι θα την δούνε πρώτη φορά και την συνδέσουν με τα καινούργια επεισόδια θα είναι το μπαμ του 19!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να και μια φορά που εκανα λάθος με τον alpha.Δεν τον παραδεχομαι στη μυθοπλασια αλλά με την κινηση αυτη,δείχνει πρόοδο στο κομμάτι της μυθοπλασιας και εξυπνες κινησεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 2:48, συγγνωμη αλλά ο ALPHA κινεί τα νήματα της μυθοπλασιας τα τελευταια χρόνια. Ποιός τα κινεί? ο antenna ,o sky ή το star?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !