Γιώργος Λιάγκας: «Δεν είδα The 2Night Show, δεν έκανε καλή κίνηση ο Γρηγόρης»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
5

Μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή, ο Γιώργος Λιάγκας τοποθετήθηκε για το The 2Night Show και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, τονίζοντας ότι είναι λάθος η ώρα και η επιλογή των καλεσμένων. Από την άλλη, άφησε και μια σπόντα για την Ελεονώρα Μελέτη.

«Δεν είδα The2Night Show γιατί δεν ήμουν σπίτι. Είδα σήμερα τι έκανε η Μελέτη που είχε τον Σεφερλή. Η Μελέτη χθες πέτυχε μια νίκη σημείων επί του Αρναούτογλου, είχε πιο δυνατό καλεσμένο, είχε καλεσμένο που θα ήθελε να τον έχει και ο Αρναούτογλου. Άρα το ότι ο Σεφερλής έκλεισε να πάει στη Μελέτη και όχι στον Αρναούτογλου είναι ότι το δυνατό, η είδηση, αυτός που θέλει να σου πει κάτι, πάει σε αυτή την εκπομπή. Είναι προφανές ότι δεν έκανε καλή κίνηση ο Γρηγόρης ούτε χθες, ούτε προχθές.

Δεν μπορεί να ξεκινάει late night στις 22:45. Έχεις να τρέξει από τη μία ένα Lamborghini και από την άλλη ένα Deux Chevaux και το Deux Chevaux το οδηγεί καλύτερος οδηγός. Ποιος θα νικήσει; Η Lamborghini.

Με βάζεις σε δύσκολη θέση γιατί ο Ουγγαρέζος είναι φίλος μου πολύ και είχε και τη Βίκυ Σταυροπούλου. Τον Σεφερλή θα δεις, δεν θα δεις τον Ουγγαρέζο ή τη Σταυροπούλου γιατί δεν έχουν επικαιρότητα. Υπό αυτή την έννοια, όχι ότι δεν είναι καλοί καλεσμένοι. Δεν έχω καμία κόντρα με τον Αρναούτογλου».

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Aς το βουλωσει πια ο λιαγκας αληθεια. Τι κρινεις αφου δεν το ειδες; Και δηλαδη τι επρεπε να κανει ο γρηγορης να μη βγει επειδη ειχε καυτο καλεσμενο η ελεονωρα? Και στην τελικη ο γρηγορης θεωρω εχασε πολυ οχι τοσο και μονο απ την ελεονωρα αλλα απ τα σοου και τις σειρες. επαιζε μιαμιση ωρα πριν την ελεονωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Σημασία έχει να δούμε και το πότε γυρίστηκαν οι εκπομπές του Γρηγόρη και της Μελέτη για να μην κρίνουμε άσκοπα όπως κρίνουμε.
    Αν γυρίστηκαν ίδια μέρα η με διαφορά μίας ημέρας από την άλλη τότε το θέμα αλλάζει.
    Ο Λιάγκας πολύ καλά τα είπε πάντως.
    Ο Κόσμος θα δει τον επίκαιρο Μάρκο και δεν θα δει την Σταυροπούλου και την ανακύκλωση των προηγούμενων ετών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Aφου είναι τοσο πολυξερος, γιατι δεν τα εφάρμοσε και στις δικες του εκπομπές, που έχει να κανει επιτυχια απο τον καιρο του πρωινού?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 9:52 μ.μ. είμαι Και να συμπληρώσω ε Ναι μεν δεν πήρε νούμερα από τον ανανταγωνισμό είναι και πολύ λάθος ώρα.
    Και απέναντι να ήταν από Μελέτη ότι καλεσμένους να είχε πάλι νούμερα δεν θα έπαιρνε με Μάρκο και με κανέναν άλλον φέτος ο Γρηγόρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 9 και 58. Βγηκε τελευταιος ενω αλλες εκπομπες εκτισαν φανατικο κοινο. Δηλαδη τι περιμεναν να σκισει? εγω που το ειδα ο ο γρηγορης ηταν υπεροχος. Αλλα σε ενα καναλι που δεν ξερει τι κανει και τι προγραμμα βγαζει τι να κανει και ο ανθρωπος/? εγω ειμαι αυτης της αποψης. Πιστευω θα ανεβει αλλα οχι τρελα πραγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !