Πρόωρο φινάλε για 2 εκπομπές του ANT1!

6

Σε πολλές αλλαγές προγράμματος φαίνεται ότι θα περάσει ο ΑΝΤ1 μετά τις γιορτές, σε μια ακόμα προσπάθεια να ανεβάσει τα νούμερα τηλεθέασης σε κάποιες ζώνες, οι οποίες παραμένουν σε χαμηλά ποσοστά.

Σήμερα το πρωί, ο Γιάννης Πουλόπουλος, μέσα από την "Φωλιά των Κου-Κου" έκανε τις εξής αποκαλύψεις:

«Έχουμε ακόμα 2 εκπομπές που δεν παίρνουν το πράσινο φως να συνεχίσουν τη νέα χρονιά. Μιλάμε για:


  • "Το ταίρι ξέρει" με τον Τόνι Σφήνο και το 
  • "Beat Buzzer" με τον Γιώργο Μαυρίδη. 


Το Σαββατοκύριακο θα αλλάξει όλο το πρόγραμμα. Μήπως ο Τόνι Σφήνος θα ήταν καλός στον ρόλο του κριτή στο Your Face Sounds Familiar; Υπάρχουν σχέδια από τον ΑΝΤ1 για να αξιοποιηθεί και ο Γιώργος Μαυρίδης σε ένα άλλο παιχνίδι.»



Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Αντ1 είναι αυτός τι να κάνουμε...
    Πείραζε αν ήταν από τις 2-4 το Σ/Κοι εκπομπές η στην θέση του χιλιοπαιγμένου Κων&Ελενης και να παίζουν ενναλάξ ? Γιατί δεν το σκέφτονται?
    Όλα πρέπει εμείς να τα σκεφτόμαστε?
    Ξέρετε εμένα δεν θα με χαλούσε.
    Ο Μαυρίδης τελευταία με άρεσε αλλά δεν πρόκοψε με τα νούμερα,για κριτής δεν μου λέει κάτι.
    Ο Δε Σφήνος καλός είναι απλά θέλει αλλαγή και όχι κόψιμο όσο για Κριτής θα του ταιριάζει γάντι μιας που γνωρίζει το αντικείμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η εκπομπή του Μαυρίδη δεν μου άρεσε ποτέ! Βέβαια χαίρομαι που τα λεφτά πηγαίνουν για καλό σκοπό. Μέχρι εκεί όμως. Ήταν αδιάφορο και ανούσιο. Επίσης, τι μήνυμα περνάς στον τηλεθεατή όταν οδηγείς και την ίδια ώρα τραγουδάς και χορεύεις; Είναι απαράδεκτο αυτό. Πάλι καλά που φοράνε και ζώνη. Βέβαια μου έκανε εντύπωση που όλοι οι καλεσμένοι προέρχονται από το web tv ή άνθρωποι με όχι και τόση αναγνωρισιμότητα στο ευρύ κοινό. Δεν έχουν την ίδια απήχηση στο κοινό. Άλλο είναι το κοινό εκείνο που θα δει web tv και άλλο εκείνο που θα δει τηλεόραση. Για web tv το Beat buzzer είναι ιδανικό. Μόνο όταν έφερε την Ράλλη έκανε τηλεθέαση αλλά και πάλι το 12% δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να θεωρηθεί επιτυχία. Από την άλλη το Ταίρι την Κυριακή έκανε 14%. Μια χαρά ποσοστό για απόγευμα Σ/Κ. Τι άλλο θέλουν εκεί στον ΑΝΤ1;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άθλιες και οι δύο εκπομπές. Δεν έπρεπε να έχουν εγκριθεί να βγούν στον αέρα του ΑΝΤ1. Και τα project και οι παρουσιαστές κατώτεροι των περιστασέων. Απλά γραφικοί μόνο για περιφερειακά κανάλια και άν. Αν ο ΑΝΤ1 θέλει να συγκαταλέγεται στα σοβαρά μεγάλα αξιόπιστα και ποιοτικά κανάλια θα πρέπει να προσέχει πολύ τις επιλογές του. Υπάρχουν πολύ πιο απλές επιλογές προγράμματος με μεγαλύτερη απήχηση στο κοινό... Ας κρατήσουμε λίγη σοβαρότητα, ένα επίπεδο και να δείξουμε λίγο περισσότερο επαγγελματισμό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Την κυριακη μετα το nomads ειδα λιγο μπιτ μπαζερ. Θα σας πω μονο αυτο: ηταν σε μια δοκιμασια ενας τυπος και του πιανανε τα αρχ..ια ωστε να σφυριζει. Αυτο ειναι χιουμορ? 6% που εκανε πολυ ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 6:51 μ.μ.
    Μόλις το είδα. Αν είναι δυνατόν! Δεν έχει πάτο το βαρέλι της τηλεόρασης. Πόση ξεφτίλα πια. Απορώ τι κάνει το ΕΣΡ. Μιλάμε για μεγάλη καφρίλα και ανωριμότητα. Ποιος γελάει μ' αυτά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 7 και 43 ασε. Και χαχανιζε κιολας. Μαρεσει ο μαυριδης αλλα αυτο το χιουμορ του 15χρονου δεν το μπορω. Επισης ειδα κατι βιντεακια που ηταν η ραλλη καλεσμενη και της ελεγε να κανω αριστερα να φασωθουμε η να βγαλουμε τα ματια μας. Δεν ειμαι σεμνοτυφος αλλα δεν καταλαβαινω το λογο υπαρξης τετοιων καφρικων ατακων. Ο γιωργος εκραζε τα ριαλιτι και καλα εκανε. Θεωρει ομως αυτο που κανει απαυγασμα ποιοτητας? Εγω τον εχω για κατι καλυτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !