Αρνητικό ρεκόρ για το NOMADS 2

Κωνσταντίνος Κότσαρης
12

Η προβολή του τρίτου επεισοδίου του "Nomads" ήταν χθες στον ΑΝΤ1 και τα αποτελέσματα δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικά. Μέρα με τη μέρα το ριάλιτι επιβίωσης χάνει και άλλους τηλεθεατές, με τα στελέχη του σταθμού του Αμαρουσίου να είναι στον απόλυτο πανικό.

Χθες, Σάββατο, στα νεανικά κοινά το "Στην υγειά μας ρε παιδιά" του ΣΚΑΙ με τον Σπύρο Παπαδόπουλο βρέθηκε στο 16,7%, ενώ το "Nomads" μόλις στο 12,9%. Την πρωτιά κατέκτησε ο ALPHA με την προβολή της ελληνικής ταινίας "Η νεράιδα και το παλικάρι" που σημείωσε 16,8%.

*ΜΗ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

12Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ρε γιατι τι περιμεναν δλδ, πέρυσι πολλες μερες εκανε 17% με εναν Αρναούτογλου εξαιρετικο μα σωζει την κατασταση φετος το καναν σαν το σαρβαιβορ πολυ χειροτερο απο περυσι που ειχε μια πρωτοτυπία με 3 ομαδες και 2 παρουσιαστες πολυ λιγους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας επιστρέψει η Επιστροφή. Μπορεί να μην έκανε τα τεράστια νούμερα αλλά στέκονταν πολύ καλύτερα στον ανταγωνισμό. Από την άλλη το σίριαλ έχει συγκεκριμένο αριθμό επεισοδίων και θέλουν να πάει μέχρι τα Χριστούγεννα. Δεν ξέρω. Πάντως ότι θα υπάρξουν αλλαγές το θεωρώ σίγουρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο αρναουτογλου ηταν ενοχλητικος περυσι στο nomads και δικαιως απομακρυνθηκε φετος..ο λογος που ο κοσμος βλεπει η δεν βλεπει αυτα τα παιχνιδια δεν εχει καθολου να κανει με τους παρουσιαστες..το κονσεπτ του survivor ειναι το πρωτοτυπο ενω αυτο αποτελει μια απομιμηση..επισης πλεον ο κοσμος εχει επιλογες που χουν χτισει συνηθεια ενω τα παιχνιδια με σκαλες τσουληθρες και λακους αρχισαν να κουραζουν.ηταν λαθος εξαρχης του αντ1 που αντι να επενδυσει τα εξωφρενικα εκατομμυρρια στο nomads δεν τα εδωσε εξαρχης στο να χτισει ζωνες και συνηθειες μεσω μυθοπλασιας οπως εκανε μεθοδικα ο αλφα και τωρα με μετριοτατες σειρες μονοκαμερες παιρνει κεφαλι τις καθημερινες με ανεση...αν και ο αντ1 ποτε δε φημιζοταν για τις επιλογες του στα σηριαλ εξ ου και ολες οι επιτυχιες π θυμαται κανεις απο το παρελθον ανηκουν στο μεγκα..κλεινοντας, λαθος να χρεωνουμε στα νεα παιδια τα νουμερα του ριαλιτι..μην ειστε ανθρωποφαγικοι με καθε νεο ατομο π βγαινει μπροστα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το Survivor 1 εκανε επιτυχία γιατί στην τηλεόραση δεν είχε τίποτα αξιόλογο εκείνη την εποχή και στους τυφλούς επικρατεί ο μονόφθαλμος. Επίσης εκείνο τον χειμώνα είχαμε πολλές βροχές και κρύο και ο κόσμος έκατσε σπίτι να παρακολουθήσει τηλεόραση. Κρίμα τόσα εκατομμύρια χαμένα που θα μπορούσαν να είχαν γίνει ελληνικές παραγωγές και ελληνικά σήριαλ έστω και διασκευές για να δούμε το Nomads. Όσο για τα μονοκάμερα σήριαλ του Άλφα μια χαρά είναι, έχουν καταφέρει να πάρουν το κοινό του Mega που παρακολούθησε σήριαλ και έτσι πάει τρένο σε νούμερα αυτές τις ώρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Overdose από reality επιβίωσης... Αυτή είναι η αιτία. Όσο για τον παρουσιαστή, χίλιες φορές Σάββας κι ας είναι υποτονικός, παρά ο τροφαντός και κουραστικός Γρηγόρης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγώ δεν μπορώ να κατανοήσω το σκεπτικό του ΑΝΤ1. Για ποιο λόγο να βγάλουν από το πρόγραμμά τους την Επιστροφή τις Πέμπτες και τις Παρασκευές ενώ θα μπορούσε το Nomads να παίζει στις 21:45. Έτσι κι' αλλιώς η late night ζώνη τους είναι κενή. Δεν θα είχαν θέμα ως προς αυτό. Η Επιστροφή είχε αποκτήσει το δικό της σταθερό κοινό με τα νούμερα να κυμαίνονται γύρω στο 15 με 16% ενώ τις Παρασκευές έφτανε μέχρι και το 20%. Το Nomads εξαρχής φάνηκε για το που όδευε. Ξαναζεσταμένο φαγητό. Μέχρι και το Survivor 2 είχε χάσει σημαντικό μερίδιο τηλεθέασης συγκριτικά με την πρώτη σεζόν. Το Nomads απλώς έκανε ικανοποιητικά νούμερα αλλά σε καμία περίπτωση δεν έφτασε στις προσδοκίες που είχαν οι ιθύνοντες. Άρα, ποιος ο λόγος συνέχισής του; Φέτος το χαλάσαν πολύ το παιχνίδι. Πέρσι υπήρχε η πρωτοτυπία των τριών ομάδων ενώ φέτος μια από τα ίδια. Είναι πολύ άσχημο να ποντάρεις τόσα εκατομμύρια σε ένα πρόγραμμα και οι τηλεθεατές να το παρομοιάζουν με το Survival του Ε. Δύσκολα θα ανέβει. Υποτίθεται πως οι μέρες αυτές ήταν με μικρότερο ανταγωνισμό αλλά είδαμε ότι μέχρι και η ελληνική ταινία στον ALPHA ήταν πιο πάνω από το Nomads. Ο χρόνος θα δείξει. Τα πράγματα θα δυσκολέψουν ακόμη περισσότερο με την έλευση του OPEN και το πολλά υποσχόμενο πρόγραμμά του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το survivor 1 έκανε την επιτυχία που έκανε όχι γιατί δεν είχε κάτι άλλο η τηλεόραση (μια χαρά είχε τα σίριαλ του άλφα αλλά και το πακέτο που μέχρι να εμφανιστεί το survivor ήταν το νο1 της Πέμπτες) ή επειδή έκανε κρύο και έμεναν όλοι στα σπίτια τους (εδώ ερχόταν κόσμος στην ταβέρνα που έχω και μου ζητούσαν να βάλω το survivor, θυμάμαι όποτε δεν είχε ποδόσφαιρο η τηλεόραση έπαιζε survivor επειδή ήθελαν οι πελάτες). Έκανε επιτυχία επειδή ο κόσμος είχε καιρό να δει ένα τέτοιο ριάλιτι και επειδή όσοι έλαβαν μέρος δεν ήταν υποψιασμένοι στο τι θα συμβαίνει έξω.
    Το survivor 2 έχασε στο ότι οι συμμετέχοντες εκτός του ότι ήταν υποψιασμένοι ήταν και σχετικά άγνωστοι.
    Το nomads δεν πάει καλά όχι μόνο επειδή υπάρχει μεγαλύτερος ανταγωνισμός αλλά επειδή είναι και μια κατά κάποιον τρόπο αντιγραφή του survivor στο πιο βαρετό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ σχόλιο 7.34 πες τα γιατί θα μας τρελάνουν. Μια χαρά ανταγωνιστικα προγράμματα είχαν τα υπόλοιπα κανάλια απέναντι από το survivor 1. Απλώς τα ισοπέδωσε όλα. Η επιτυχία του οφείλεται στα πάρα πολλά χρόνια που είχαμε να δούμε ριαλιτι επιβίωσης, στα αγωνίσματα και στο πρωτοποριακό στοιχείο των ομάδων διάσημων και μη. Χοντρικά αυτά γιατί κι άλλοι επιμέρους παράγοντες συνέβαλαν στην επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. εγω ένα δεν καταλαβαίνω.Επιστροφη 16%. γονεις να δεις καλο 8% εγλημα κ παθος 7% φριτεζα 16%, κοινη λογικη 6%, μαυριδης 6% νοματζς 12%, έχασε κ απτη ελληνικη ταινια. οκ πάει σχετικα καλά 19-20% η γυναικα χωρις ονομα. Γιατί δεν παραιτείται κανείς; περιμένουν μαλλον να τους διωξουν για να παρουν αποζημιωση ε; κλασικη περιπτωση ελληνα κηφηνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. με το μπατζετ του αντ1 φετος ειναι σαν να εισαι η μπαρτσελονα και να παίζεις για να μείνεις στην κατηγορία. Δεν το βλεπω το καναλι να επιβιώνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. οταν χανεις στα νεανικα κοινά από στην υγεια μας με καλεσμενο θεμη αδαμαντιδη κ κατσαρο καταλαβαίνεις ότι δεν εχεις καμια ελπίδα. Κρίμα για τους ανθρωπους που θα απολυθουν απ' το καναλι σε ολους τους τομεις -γιατι αυτό θα γινει για να βγει η ζημά-εξαιτίας των τραγικων επιλογων 2-3 ατόμων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σταματηστε να λετε survivor 1 εννοωντας το survivor του 2017.Το Mega ειχε βγαλει αλλα 3 survivor πολυ πιο πριν απ το skai.Γιατι τα ξεχναμε αυτα? Ας το λεμε survivor 4 ή απλως survivor 2017.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !