"MEGA... Ταινιοθήκη": Πιο κοντά από ποτέ ο πλειστηριασμός!

1

Εντός των προσεχών ημερών αναμένεται να ρίξει «μαύρο» η Digea στο Mega, μετά την απόφαση της Ολομέλειας του ΣτΕ, που δεν επιτρέπει στο κανάλι να εκπέμψει από τη στιγμή που δεν έλαβε μέρος στον διαγωνισμό, όπως είχε αποφασίσει και το ΕΣΡ για την Τηλέτυπος.

Η απόφαση θα πρέπει, σύμφωνα με τη νομοθεσία, να αποσταλεί στο ΕΣΡ και από εκεί στην ΕΕΤΤ και στη συνέχεια στην Digea για να κατεβάσει το σήμα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στις typologies.gr, στις 30 Οκτωβρίου θα εκδικαστεί η κύρια αίτηση των τραπεζών για την υπαγωγή της Τηλέτυπος ΑΕ σε καθεστώς ειδικής εκκαθάρισης, με πλειστηριασμό επί των περιουσιακών στοιχείων σε διάστημα ως και τρεις μήνες. Μεταξύ αυτών, το εμπορικό σήμα του καναλιού, το αρχείο των ειδήσεων και η ταινιοθήκη, για την οποία ερίζουν οι ανταγωνιστές. Η ταινιοθήκη του Mega στις 31 Δεκεμβρίου 2014 είχε αποτιμηθεί σε 114 εκατ. ευρώ και στις 30 Σεπτεμβρίου 2015 σε 89 εκατ. ευρώ.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Λοιπον επειδη δεν μιλαμε για φθηνα reaity και εκπομπες ανουσιες αλλα για την ταινιοθηκη του πρωτου ιδιωτικου καναλιου(οποια λαθη και αν ειχε σαν καναλι),το πιο σωστο θα ηταν την ταινιοθηκη να την διεκδικησει ο ant1.Και το λεω γιατι το αξιζει να εχει την ταινιοθηκη του mega.Αλλωστε ολοι θυμομαστε οτι μπορει τωρα να υπαρχουν πολλές επιλογες και καναλια αλλά τις ωραιοτερες σειρές και τον μεγαλο ανταγωνισμο τότε τον ειχαν mega-ant1.Και τα δυο καναλια ειχαν τις καλυτερες και ωραιοτερες σειρές.Αξιζει να εμπλουτισει το πρόγραμμα του ο ant1 το εχει αναγκη και το χρειαζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !