Τι γίνεται με το «Κάνε γονείς να δεις καλό»;

Κωνσταντίνος Κότσαρης
14

Δεν "τραβάει" με τίποτα το "Κάνε γονείς να δεις καλό", το οποίο  σε πιο εύκολες συνθήκες ανταγωνισμού να σημειώνει τη μισή περίπου τηλεθέαση από το "Πέτα τη Φριτέζα". Φαίνεται από τα πρώτα 5 επεισόδια πως το σήριαλ δεν έχει αγαπηθεί από το κοινό. Στον ΑΝΤ1 θεωρούν πως η σειρά μοιάζει με την αισθητική των κωμωδιών του ALPHA ,και για αυτό δεν προτιμάται από τους τηλεθεατές, σε αντίθεση με το "Πέτα τη Φριτέζα" που είναι κάτι που δεν θυμίζει κάποιο πρόγραμμα μυθοπλασίας των τελευταίων δύο χρόνων.

Το κανάλι θα στηρίξει για την ώρα τη σειρά, αλλά το σίγουρο είναι πως αν οι τηλεθεάσεις δεν ανέβουν, δεν θα συμπεριλαμβάνεται στο πρόγραμμα από το 2019...

Δημοσίευση σχολίου

14Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Κριμα,ειναι μια πολυ καλη σειρα,με χιουμορ,αισθητικη και ενα απολαυστικο πρωταγωνιστικο διδυμο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατα τη γνωμη μου προφανως και δεν μπορει να συγκριθει με τη φριτεζα, με την οποια αλλωστε δεν εχουν και το ιδιο budget. Ειναι περισσοτερο στο στυλ του σοι σου, μουρμουρα κτλ, ενα στυλ λιγο πιο μιζερο και παλιακο. Ωστοσο, η σειρα εχει χιουμορ (περισσοτερο απτις προαναφερθεισες),ειναι πιο συγχρονη και μπορει ισως να απευθυνθει και στους νεους. Πιθανον με τον καιρο να ανεβει λιγο αν γινει και ακομη μεγαλυτερη προωθηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αν παρει το χρονο της θα ανεβει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η σειρά έχει τεράστια πτώση, και καμια στήριξη από το κανάλι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι εννοείς μοιάζει με την αισθητική των κωμωδιών του ΑΛΦΑ (σοι και μουρμούρα )γιατί τι έχουν αυτές οι σειρές δηλαδή? Ασε που τουλάχιστον αυτές οι σειρές είναι πετυχημενες και πάνε πολλά χρόνια τώρα αν είναι και αυτής της αισθητικής και αυτό θα πηγαινε καλύτερα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι εννοείς μοιάζει με την αισθητική των κωμωδιών του ΑΛΦΑ (σοι και μουρμούρα )γιατί τι έχουν αυτές οι σειρές δηλαδή? Ασε που τουλάχιστον αυτές οι σειρές είναι πετυχημενες και πάνε πολλά χρόνια τώρα αν είναι και αυτή η σειρα αυτης της αισθητικής δεν θα έπρεπε να κάνουν και οι γονεις καλύτερα νούμερα από αυτά που κάνουν? Στον Άντεννα για άλλη μια φορά επιδεικνύουν αλαζονεία και υποτιμούν τις σειρές των άλλων καναλιών που είναι επιτυχίες τουλάχιστον και αυτή αρνούνται να το καταλαβουν !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προσωπικα πιστευω οτι ειναι ωραια αλλα λιγο υποτονικη. Πιστεύω οτι θα φτιαξει αν τους στηριξει ο Ant1 χλωμο βεβαια μ αυτούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 8:53 μ.μ
    Aπλα δεν μαρεσει η μια αισθητικη που βγαζει μια μιζερια. Προκειται για σειρες που εγκλωβιζονται σε ενα σκηνικο με συγκεκριμενους και μονοδιαστατους χαρακτηρες χωρις καμια συγχρονη ματια και με αρκετα επαναλαμβανομενο σεναριο. Λυπαμαι αλλα γιατι να μαρεσει μια τετοια σειρα και γιατι αυτο να σημαινει οτι για καποιο λογο προερχομαι απτον αντ1 οπως λες; Ποσως με ενδιαφερει αν θα βγαλει κερδος ο κυριακου ή ο κοντομηνας. Τελος παντων, το ιδιο κινδυνευει να γινει και το κανε γονεις. Αν συγκρινεις αυτες τις 3 σειρες με τη φριτεζα ή ακομη και με καθημερινες σειρες δεν φαινεται ξεκαθαρα οτι υστερουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. *φαινεται ξεκαθαρα να υστερουν εννοουσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για να τραβήξει μία σειρά θεωρώ πρέπει να την δουν πάνω από 16% από το πρώτο επεισόδιο και να μένουν εκεί μπροστά στις τηλεοράσεις τους.Όμως εδώ 12-14% την πρώτη ημέρα έκανε κάπου εκεί άντε μέχρι 16% δεν θυμάμαι και όσο πάει πηγαίνει και ποιο κάτω.
    Όσοι την είδαμε και βλέπουμε έχει θέμα η σειρά παρόλο που παίζουν ωραίοι ηθοποιοί σε θέμα σεναρίου γέρνει.Έπρεπε να είναι μία τρελή κωμωδία που να είχε τις ποιο τρελές ατάκες και ευτράπελα και να πέφτει το γέλιο της αρκούδας;όμως δεν είναι και είναι μία χαλαρή κομεντί (να την πω έτσι) που δεν έχει πολλές ατάκες.
    Η Φριτέζα για μένα είναι η Ναυαρχίδα του σταθμού που το γέλιο πηγαίνει σύννεφο όμως τα νούμερα την αδικούν.
    Οι εποχές αλλάξανε και ο τηλεθεατής έχει το τηλεκοντρόλ δίπλα του και πατάει το κουμπάκι και πάει αλλού η μένει σε ότι βλέπει και δύσκολα αλλάζει.
    Προσωπικά μου την σπάει που ο κόσμος δεν κάθετε να δει τι θα ακολουθήσει και την κάνει και πάει σε άλλο λιμάνι και μένει ένα μικρό ποσοστό.Και μου την σπάει επίσης που δεν μπήκε στον κόπο να μπει να δει αν αξίζει η όχι.
    Καλά και να μην μπούνε να δούνε από την τηλεόραση τους υπάρχει και το WEB των καναλιών που εκεί την βλέπεις όποτε θέλεις.
    Αν βάλεις όλον αυτόν τον κόσμο και τον ενώσεις τα νούμερα είναι αρκετά υψηλά.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπητέ 9:56 το σχόλιο μου δεν πήγαινε για σένα ήταν ένα σχόλιο γενικό σε σχέση με αυτό που λέει το παραπάνω άρθρο. .Οσο αφορά το αν σου αρέσουν οι σειρές του ΑΛΦΑ ή όχι είναι δικαίωμα σου όπως και το οποιοδήποτε πρόγραμμα δηλαδή .Επίσης πότε δεν είπα ότι είσαι Αντεννικος ή με τον Σκάι ή με οποιοδήποτε άλλο κανάλι και αυτό επίσης δικαίωμα σου είναι Είτε υποστηρίζεις κάποιο κανάλι είτε όχι δεν σε ξέρω αλλά δεν θέλω να υπάρχουν παρεξηγήσεις όμως .Το σχόλιο αυτό περί αλαζονείας πήγαινε στον ίδιο τον ΑΝΤ1 και σε κανέναν άλλο. .Αυτά γιατι μου αρέσει να είμαι ξεκάθαρη ...Καλό σου βράδυ. .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Την εχεις δει;Πολυ αμφιβαλω πετας ενα ανουσιο και ξεμπερδευεις.Ειναι η μόνη σειρα λοιπον εκτος σοι και μιυμουρα που ειναι εντελως ελληνικη με καλογραμμενο σεναριο,δηλαδη πρεπει να υπαρχει πάντα καποιος "τσακωμος" των ηθοποιων για να πουμε οτι εχει ατακα;Εχει χιουμορ,εχει ατακες,ενα πολύ καλό συγγραφικό διδυμο και δύο πολυ καλούς πρωταγωνιστες Μιχαηλιδη και Καστάνη.Και καμια σχεση με "Σοι" και "Μην αρχιζεις τη μουρμουρα" που η σειρά βασιζεται σε τσακωμους και ατακες περι τσακωμων μεταξυ τους.Η σειρά εδω διαφοροποιειται σε πολλά κομμάτια με πρωτο και κυριοτερο οτι προκειται για οικογενεια που βρισκεται σε διασταση.Όσο για τη σειρα και αυτούς που αμφισβητουν το σεναριο,οι ίδιοι συγγραφεις γραφουν και για το ενα ζευγαρι του "Μην αρχιζεις τη μουρμουρα"(απο τη Θεσσαλονικη).Πως γινεται εκει να πετυχαινει και στον ant1 οχι.....Κάτι άλλο συμβαινει και δεν εχει να κάνει με τη σειρά σαν σειρά.....Επισης λαθος να κόπει η δευτερη μερα προβολης(και ετσι να γινει εβδομαδιαια)για να προβληθει το nomads(το οποιό δεν κάνει και τρελά νούμερα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Και το "Μην αρχιζεις τη μουρμούρα" επισης βασιζεται σε ξένο σενάριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !