Εξετάζουν το ''μαύρο'' στην ΕΡΤ- Ορίζονται ορκωτοί λογιστές...

4

Τρεις ορκωτοί λογιστές για το «μαύρο» στην ΕΡΤ.
Το προανήγγειλε ο Νίκος Παππάς στην ΕΡΤ και όπως φαίνεται προχωρά η διαδικασία.  Μιλάμε για τη σύσταση μίας επιτροπής που θα εξετάσει ενδελεχώς το «μαύρο» που έριξαν στην ΕΡΤ οι ΣαμαροΒενιζέλοι. Ήδη εστάλησαν επιστολές στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους και το Υπουργείο Οικονομικών, προκειμένου να βρεθούν τα μέλη της επιτροπής και -μέσα από τα προβλεπόμενα- να οριστούν τρεις ορκωτοί λογιστές. Θα ακολουθήσει η υπογραφή της Κοινής Υπουργικής Απόφασης των Υπ. ΨΗΠΤΕ και Υπ. Οικονομικών. Αν θα βγει κάτι; Δεν είμαστε και πολύ αισιόδοξοι...

E-tetradio

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Το «μαύρο» στην ΕΡΤ τόσα χρόνια μετά, ακόμα το εξετάζουν. Για το «μαύρο» στο Mega που λειτουργούσε με το 1/4 των εργαζομένων που έχει η ΕΡΤ κ κάνει ακόμα τηλεθέαση όση δεν πιάνουν και τα τρία της κανάλια αθροιστικά, δε νοιάζεται κανείς. Δύο μέτρα και δύο σταθμά φυσικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι σχέση έχει η ΕΡΤ με το mega???Η ΕΡΤ είναι περιουσία του κόσμου, που το κλείσιμό της λέγεται πως μας κόστισε 30 εκ ευρώ..Το mega ανήκει σε μετόχους οι οποίοι το ΠΑΡΑΤΗΣΑΝ και το ΕΚΛΕΙΣΑΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχει σχέση, γιατί μιλάμε και στις δύο περιπτώσεις για επιχειρήσεις, και για ανθρώπους που μένουν χωρίς δουλειά. Όσο για το που ανήκει το κάθε μέσο, αν δεν κάνω λάθος, όλοι μας πληρώνουμε και την ερτ και το mega, απλά την πρώτη και άμεσα. Μόνο που ο ιδιωτικός σταθμός αφήνει πραγματικά πιο πολύτιμη περιουσία, για την οποία δεν είναι τυχαίο πως «παλεύουν» πολλοί να αποκτήσουν. Δεν θα έκανα την σύγκριση αν η ΕΡΤ, τόσα χρόνια λειτουργίας και με τόσες μεγάλες δυνατότητες και κόστος λειτουργίας, επένδυε σε παραγωγές που θα «έφερναν» κόσμο στις συχνότητές της, όπως κάνει ο μέσος σοβαρός δημόσιος ευρωπαικός ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ότι η ΕΡΤ έχει χαμηλή τηλεθέαση, δεν σημαίνει ότι δεν έχει ποιότητα.Μεταδίδει το βράδυ ξένες, βραβευμένες σειρές οι οποίες έχουν πάρει σειρά βραβείων και κάνουν 4%. Τι φταίει λοιπόν;Φταίει ο κόσμος που βλέπει τα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ της ιδιωτικής τιβι και την κάθε @@@ που πάει εκεί και ξεφτιλίζεται για να βγει στο γυαλί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !