ALPHA καλεί... Αντώνη Κανάκη;

3

Μπορεί να έπεσε σαν βόμβα στα τηλεοπτικά πράγματα η απόφαση του Αντώνη Κανάκη να αποχωρήσει από τον ΑΝΤ1 μετά από 21 χρόνια συνεργασίας… Η μεταχείριση όμως που επιφύλαξε το κανάλι στο επίλεκτο μέλος της ομάδας του, κατά κοινή ομολογία ήταν άδικη, αν όχι κάτι χειρότερο! Κατά συνέπεια όσο ο σταθμός διατηρούσε θολό το τοπίο (σχετικά με το ποιος έκοψε τον Λιάγκα) ο Κανάκης και κάθε αξιοπρεπής άνθρωπος δεν θα μπορούσε να παραμείνει!

Το ερώτημα λοιπόν είναι γιατί ο ΑΝΤ1 άφησε την κατάσταση να ξεφύγει, με αποτέλεσμα ο Κανάκης να αποχωρήσει από το σταθμό, σε μια στιγμή μάλιστα που τον είχε ανάγκη; Μια πρόχειρη απάντηση – σύμφωνα με πληροφορίες, υποστηρίζει ότι ο ΑΝΤ1 υποτίμησε την αντίδραση του γνωστού παραγωγού και παρουσιαστή.

Ωστόσο η ζωή συνεχίζεται και το ρεπορτάζ «τρέχει»… Για αυτό ανεξάρτητα από τα παραπάνω, το σημαντικότερο ερώτημα πλέον είναι σε ποιο κανάλι θα συνεχίσει ο Κανάκης και η ομάδα του, δεδομένου ότι είναι από τα δυνατότερα «χαρτιά» στο χρηματιστήριο της ελληνικής τηλεόρασης!

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του enimerosi24.gr, ο Αντώνης Κανάκης έχει δεχθεί πρόταση από τον Δημήτρη Κοντομηνά, τόσο στο παρελθόν όσο και πολύ πρόσφατα, για να μετακινηθεί στον ALPHA. Η χθεσινή εξέλιξη – σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, λέγεται ότι ενεργοποίησε ξανά την πρόταση του επιχειρηματία… Και οι πιθανότητες ο Αντώνης Κανάκης να συνεχίσει με την ομάδα στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA είναι εξαιρετικά υψηλές!

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Έχει που έχει πολύ υψηλά νεανικά ο alpha αν πάρει και τους αρβύλα θα απογειωθεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτο που μια υποθεση/ελπίδα καποιου δημοσιογραφου γινεται ειδηση.... με αφηνει αφωνη παντα. Προφανως και ολα τα καναλια θα ενδιαφερθουν για τον Κανακη, μεσα σε αυτά και ο Αλφα. Ειδηση θα ηταν αν ξερανε οι δημοσιογραφοι για ποιο καναλι ενδιαφερετε ο κανακης, οχι το αντιθετο και μαλιστα αβανταροντας ντε και σωνει τον αλφα επειδη αυτο θα τους αρεσε...

    Αν θελετε να παιξουμε το παιχνιδι των υποθεσεων, παιξτε σωστα και βασει λογικης τουλαχιστον: ο Κανακης δεν εχει κανεναν λογο να παει στον Αλφα. Τον εχετε δει τοσα χρονια πως συμπεριφερεται: για αυτον μετραει η προσωπικη επαφη, η ας πουμε φιλία με εναν λατσιο, εναν καλημερη κλπ. Ειναι δυνατον ο καλημερης να ειναι στο οπεν και μαλιστα με γερο μπερντε απο τον βασιλια της θεσσαλονικης σαββιδη αλλά και επιτειδευμενη "θεσσαλονίτιδα" στο προφιλ του σταθμου (λιλλη, βανδη, χρηστιδου, μαραντινης, κλπ) και να παει η πλεον θεσσαλονικια τηλεπαρέα στον Αλφα ρε τζιμανια;

    Επισης, ειναι δυνατόν ο Κανακης να αφησε τον Αντεννα χωρις πρώτα να εχει εξασφαλιστει; Εφοσον θελετε να το πατε υποθετικα, τουλαχιστον καντε ρεπορταζ και ρωτηστε για το πως αλλαζε καναλια παντα ο Κανακης: πρωτα εκλεισε συμφωνια με το σταρ και μετα αφησε την ερτ, πρωτα εκλεισε με μεγκα και μετα αφησε το σταρ, πρωτα εκλεισε με αντεννα και μετα αφησε το μεγκα. Ω τι συμπτωση, ανακοινωσε οτι φευγει απο τον Αντεννα αμεσως μολις ανοιξε το οπεν του σαλονικιοσαββιδη και κολλητοκαλημερη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Tζιμανι, δεν είναι υπόθεση, αλλά γεγονός. Έχει γίνει ήδη προσέγγιση από τον ALPHA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !