ΣΚΑΙ: Tο πρωί ενημέρωση και από το μεσημέρι και μετά ψυχαγωγία

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Το κανάλι του Φαλήρου ήταν ο αδιαμφισβήτητος νικητής της σεζόν καθώς η συνεργασία του με την Acun Media και η προβολή του «Survivor» εκτόξευσαν τα νούμερα τηλεθέασης του σταθμού για δεύτερη χρονιά.

Στο ίδιο μήκος κύματος θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν το κανάλι, με το πρόγραμμα του να είναι χωρισμένο στα δύο, το πρωί ενημέρωση και από το μεσημέρι και μετά ψυχαγωγία. Στον ενημερωτικό τομέα δεν θα υπάρξουν αλλαγές σε πρόσωπα και εκπομπές, όσον αφορά όμως την ψυχαγωγία το κανάλι έδωσε το πράσινο φως για τον τρίτο κύκλο του «The Voice» - ενδέχεται να προβληθούν μίνι εκδοχές του παιχνιδιού με πρωταγωνιστές παιδιά και ηλικιακά μεγαλύτερους συμμετέχοντες - και τον δεύτερο κύκλο του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» χωρίς αλλαγές σε παρουσιαστές και κριτική επιτροπή.

Κανονικά συνεχίζει το «My style rocks» με επικρατέστερη παρουσιάστρια τη «Survivor» Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Για το δεύτερο μισό της σεζόν έχει προγραμματιστεί η προβολή του «Power of Love» και του «Survivor» - ο φετινός τελικός αναμένεται να γίνει στην Αθήνα στις 12 Ιουλίου. Στο συρτάρι του Λοΐζου Ξενόπουλου βρίσκεται και το reality «My man can» το οποίο ήταν να δούμε τη χρονιά που μας πέρασε, αλλά τελικά φαίνεται ότι θα παρακολουθήσουμε από Σεπτέμβριο.

Μεγάλο στοίχημα του καναλιού εφέτος είναι το κομμάτι της μυθοπλασίας. Ηδη η Ρένα Ρίγγα έχει αρχίσει τη μεταφορά του σεναρίου της κολομβιανής σειράς «Pobres rico» - ο ελληνικός τίτλος δεν έχει βρεθεί ακόμα. Η σειρά θα προβάλλεται καθημερινά, πιθανότατα πριν από το δελτίο ειδήσεων. Και αυτό είναι μάλλον η αρχή για το κανάλι του Φαλήρου, καθώς συζητούν και για ένα εβδομαδιαίο σίριαλ το οποίο ενδεχομένως να παρακολουθήσουμε από τον Φεβρουάριο.

Το καλοκαίρι ο ΣΚΑΪ δεν θα σταματήσει να μας ενημερώνει μέσα από τις εκπομπές του, θα υπάρξουν όμως αντικαταστάσεις των παρουσιαστών με νέα πρόσωπα. Από τα μέσα Ιουλίου στην απογευματινή ζώνη θα προβληθεί ο δεύτερος κύκλος της τουρκικής σειράς «Kara sevda» - τον πρώτο κύκλο είχαμε παρακολουθήσει μέσα από τη συχνότητα του Mega - στη θέση του «Survivor Πανόραμα», ενώ το Σαββατοκύριακο θα ξεκινήσει ένα γυναικείο μαγκαζίνο με παρουσιάστριες τις Ειρήνη Κολιδά και Ιλένια Ουίλιαμς.

Πηγή: Το Βήμα

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !