Λήγει το συμβόλαιο της Ναταλίας...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
2
Ένα πράγμα χαρακτηρίζει τη Ναταλία Γερμανού κι αυτό δεν είναι άλλο από τον αυθορμητισμό της κι από το γεγονός ότι τα λέει… «τσεκουράτα».
Η Ναταλία ανήκει στη σπάνια κατηγορία των ανθρώπων που κάνουν τηλεόραση και δεν τους νοιάζει να κρατούν ισορροπίες και να τα παρουσιάζουν όλα ρόδινα.

Όχι, για την Ναταλία δεν είναι όλα καλά καμωμένα και αγγελικά πλασμένα στο μαγικό χώρο της τηλεόρασης και γι ΄αυτό και φροντίζει να λέει πάντα την γνώμη της χωρίς φόβο, αλλά με πολύ πάθος, όταν κάτι την ενοχλεί και σε… όποιον αρέσει!

Ίσως αυτή η αυθεντικότητά της και ο αυθορμητισμός της, μαζί με το ταμπεραμέντο της και την αμεσότητά της, να είναι κι εκείνα τα στοιχεία, που την έχουν κρατήσει «ζωντανή» στο χώρο της τηλεόρασης πάνω από δύο δεκαετίες. Ίσως αυτός να είναι και ο λόγος που ο κόσμος την ακολουθεί πιστά σε κάθε νέο της τηλεοπτικό βήμα.

Και μιας και είπα «τηλεοπτικό βήμα»,  σύμφωνα με τις πληροφορίες το συμβόλαιο που έχει υπογράψει η οικοδέσποινα του «Επιτέλους Σαββατοκύριακο» με το Epsilon, λήγει.

Ναι, η φετινή τηλεοπτική χρονιά ήταν η χρονιά που ενεργοποιήθηκε η οψιόν ανανέωσης του συμβολαίου, πράγμα που σημαίνει πως η γνωστή παρουσιάστρια λίαν συντόμως θα ξεκινήσει να έχει μία σειρά από ραντεβού με την διοίκηση του καναλιού των Μελισσίων, προκειμένου να δουν για το αν θα συνεχίσουν να συμπορεύονται τηλεοπτικά και για το εάν τους βρει μαζί και η επόμενη τηλεοπτική χρονιά και γιατί όχι; Ακόμα και η μεθεπόμενη.

Με αιτία ,λοιπόν, το τηλεοπτικό ρεπορτάζ που τρέχει αυτή τη περίοδο γύρω κι από την Ναταλία, η παρουσιάστρια σήμερα φιλοξενήθηκε στον «Party Fm» και στους 104 και στην εκπομπή της N;ansκαι του Σωτήρη Καραμίντζα (η οποία είναι στον αέρα καθημερινά από τις 10.00 το πρωί, μέχρι και τη 1.00 το μεσημέρι), όπου και μας μίλησε για όλα.

Για το συμβόλαιό της με το Epsilon, για τις συζητήσεις που πρέπει να γίνουν με το κανάλι, για το «Επιτέλους Σαββατοκύριακο», αλλά και για την… Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Μία αναφορά στο κοινό, δύσκολο τηλεοπτικό παρελθόν τους στον Alpha ήταν αρκετή για να ξεκινήσει και να… φουντώσει η συζήτηση, όπου παρόλα αυτά, ανάμεσα στα άλλα, η θεά Ναταλία μας ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει κοινή τηλεοπτική εμφάνιση με την… «queen Ντίνα» και πρώην «παρουσιάστρια με το ζόρι» του Alpha.

Για να καταλάβεις τι εννοώ, ακολουθεί το ηχητικό απόσπασμα της εκπομπής, γιατί ήρθε η ώρα να… «μιλήσουμε με ντοκουμέντα» και να είσαι σίγουρη πως η κουβέντα που ακολουθεί είναι απολαυστική!




tlife.gr-Νάνσυ Νικολαίδου

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Τι ειναι η Γερμανου? Πιο δημοσιοσχετιστας πεθαινεις . Αυτη και ο Γεωργαντας . Κανας φιλος της θα το γραψε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Νανσυ Νικολαιδου που δουλεύει στα Αποκαλυπτικά το έγραψε......Όλοι καταλαβαίνουμε προς τι οι γλύκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !