ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο ΑΝΤ1 ανατρέπει τα δεδομένα στην Prime time. Όλο το ρεπορτάζ...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

Πριν δύο μέρες έγινε γνωστό πως ο ΑΝΤ1 έχει αποκτήσει τα δικαιώματα του adventurge-game «Ninja Warrior», κάτι που το έχουμε δει στην ιαπωνική του εκδοχή και στην Ελλάδα μέσω του SKAI με τον τίτλο "Sasuke". Μάλιστα, στο ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μελά αναφέρθηκε πως ακόμα δεν έχει αποφασιστεί αν θα βγει τη φετινή τηλεοπτική σεζόν ή από του χρόνου.

Το tvnea.com έκανε ρεπορτάζ και σας αποκαλύπτει τι ακριβώς ισχύει και τι όχι. Αρχικά, μάθαμε πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση να δούμε το συγκεκριμένο project τη φετινή σεζόν για πολλούς και διαφορετικούς λόγους. Αν βγει, θα προβληθεί από τον Οκτώβριο.

Και χρησιμοποιώ το "Αν", διότι ο ΑΝΤ1 απέκτησε τα δικαιώματα (ενδεχομένως για να μην "κλαπεί" και από τον ανταγωνισμό), αλλά δεν είναι τα στελέχη 100% σίγουρα ότι αυτό είναι το πρόγραμμα με το οποίο θέλουν να κάνουν το δυνατό comeback στο Prime time. 

Ο Τζώρτζης Ποφάντης έχει ρίξει ξανά στο τραπέζι το σενάριο να δούμε τον δεύτερο κύκλο του "Nomads", το οποίο ήταν και το μοναδικό πρόγραμμα του ANT1 στην prime time που κατάφερε να κερδίσει το στοίχημα των υψηλών ποσοστών τηλεθέασης, έστω και αν αντί για 35% (που στόχευαν), έκλεισαν στα νεανικά κοινά με 24,5%. 

Με λίγα λόγια, αυτή τη στιγμή στον ΑΝΤ1 εξετάζουν αν από Οκτώβριο θα έρθει στους δέκτες μας το "Ninja Warrior" ή το "Nomads 2". Μία απόφαση που θα παρθεί το προσεχές διάστημα, αφού την ερχόμενη εβδομάδα προτεραιότητα έχουν κάποια ραντεβού σχετικά με την ελληνική μυθοπλασία του σταθμού.

Τέλος, να σημειώσουμε πως για το "Nomads" δεν έχει ακόμα οριστεί αν πρόκειται για την κλασική έκδοση για ένα παιχνίδι που θα κοντράρονται οι χώρες Ελλάδα-Τουρκία-Σερβία. Το μόνο σίγουρο είναι πως οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 έκαναν τον απολογισμό του πρώτου κύκλου και δεν θέλουν με τίποτα να επαναληφθούν τα ίδια λάθη, όπως τα αργά και σε μεγάλη διάρκεια αγωνίσματα, οι πολύ καλές συνθήκες διαβίωσης σε σύγκριση με το "Survivor" και η έλλειψη ίντριγκας που αυξήθηκε στα τελευταία επεισόδια και τότε σημειώθηκε άνοδος στην τηλεθέαση.  

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !