Μαρία Μπακοδήμου: Ο ιδιαίτερος λόγος που ήθελε από την αρχή να παρουσιάσει το Power Of Love

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Η Μαρία Μπακοδήμου αποτελεί αναμφισβήτητα μια από τις σταθερές αξίες της ελληνικής τηλεοπτικής πραγματικότητας, έχοντας στο ενεργητικό της ουκ ολίγες επιτυχίες.

Μέχρι που βρέθηκε στο τιμόνι της παρουσίασης του «Power of Love». Ενός από τα πλέον αμφιλεγόμενα τηλεοπτικά προγράμματα που είδαμε τα τελευταία χρόνια.

 Η ίδια μίλησε στο περιοδικό People και εξήγησε τους λόγους που την οδήγησαν στην απόφαση της αυτή αλλά και για το κατά πόσο άλλαξε η ίδια μετά το τέλος της συνεργασίας της με τον Φώτη Σεργουλόπουλο.

 «Τόσα χρόνια που βρίσκομαι στην τηλεόραση, τα concept και τα format που υποστήριξα ήταν πολύ συγκεκριμένα. Ίσως λοιπόν να ήταν και μια ασυνείδητη επιλογή, ώστε να δω τι θέλω κάνω μετά. Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια άλλαξα κι εγώ ως άνθρωπος. Δεν είμαι η ίδια. Στο χρόνο που απείχα, επαναπροσδιόρισα πράγματα και ένιωσα πολύ ελεύθερη, από την άποψη πως μπορούσα πλέον να εκφράσω την καινούρια Μαρία. Στην αρχή νόμιζα πως αυτή η αλλαγή αφορούσε μόνο το επαγγελματικό κομμάτι, αλλά στην πορεία κατάλαβα πως αυτό έγινε σε όλα τα επίπεδα. Αισθάνομαι πως έχω αναγεννηθεί» ανέφερε.

 Πως προέκυψε όμως το Power of Love; «Δεν είχα κανέναν ενδοιασμό. Ήθελα να παρουσιάσω το Power of Love πριν μου το προτείνουν! Το συγκεκριμένο concept με σαγήνευσε. Όταν ξεκίνησα τη δημοσιογραφία, είχα μια στήλη στο περιοδικό Status που είχε τίτλο “Πόλεμος και Ειρήνη”. Στη συγκεκριμένη στήλη μιλούσα για σχέσεις και ομολογώ πως οι σχέσεις είναι το καλύτερό μου. Είναι ένα θέμα που με ιντριγκάρει. Το μόνο μου πρόβλημα ήταν πως τα γυρίσματα θα γίνονταν στην Κωνσταντινούπολη, αλλά και αυτό λύθηκε γρήγορα, ύστερα από μια κουβέντα που είχα με τον πατέρα των παιδιών μου. Εκείνος μου είπε πως τα αγόρια μας είναι μεγάλα και πως θα μπορούσαν να μείνουν μαζί του για όσο χρειαστεί» δήλωσε.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !