Συνέντευξη στο TV Έθνος παραχώρησε ο Κρατερός Κατσούλης, ο οποίος μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.
Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, για αρκετές ημέρες απουσίαζε από την πρωινή εκπομπή που παρουσιάζει με την Κατερίνα Καραβάτου, ενώ στο θέατρο δεν έχει επιστρέψει ακόμη.

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής, αποκάλυψε πως το πρόβλημα στην τελική, ήταν πιο σοβαρό από όσο φαινόταν και νόμιζαν οι γιατροί: «Είχα ένα πρόβλημα υγείας το οποίο αποδείχτηκε λίγο σοβαρότερο από τις αρχικές γνωματεύσεις των γιατρών που έκαναν λόγο για οσφυαλγία. Ήταν νευρολογικής φύσης τελικά, οπότε αυτή η παράλυση και το μούδιασμα του αριστερού ποδιού ήθελαν μια άλλη θεραπεία. Μετά έπαθα λουμπάγκο, οπότε ήρθαν όλα κι έδεσαν και αυξήθηκε ο χρόνος της απουσίας μου. Ευτυχώς γύρισα στην εκπομπή, δυστυχώς δεν είμαι ακόμα δυνατός να γυρίσω στο θέατρο, γιατί έχω χάσει πολύ μυϊκό ιστό και τα πόδια μου δεν είναι ακόμα δυνατά για να με στηρίξουν και να μπορώ να παίξω στη σκηνή».

Τέλος, αποκάλυψε τι κάνει τώρα, έτσι ώστε να επανέλθει άμεσα και να επιστρέψει κανονικά στην καθημερινότητα του: «Τώρα ακολουθώ ένα πλήρες πρόγραμμα αποκατάστασης και ενδυνάμωσης, το οποίο λογικά σε βάθος χρόνου θα με βοηθήσει να είμαι όπως πριν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]