Και εκεί που πριν κάποιες μέρες κατακεραυνώναμε τον ΑΝΤ1 για τις κινήσεις του (δες εδώ), τελικά το κανάλι του Αμαρουσίου έκανε μία έξυπνη κίνηση. Αρχικά, είχε προγραμματίσει να προβάλλει το "HELL' S KITCHEN" κάθε Πέμπτη απέναντι από το "Master chef". Η τελική απόφαση, όμως, το θέλει να το παρακολουθούμε κάθε Δευτέρα, τη μοναδική καθημερινή μέρα που δεν βρίσκεται στον αέρα το μαγειρικό ριάλιτι του STAR.

Αντικειμενικά, θα ήταν πολύ λάθος να προβάλλονται ταυτόχρονα δύο ομοειδή προγράμματα. Θα έβγαινε ζημιωμένος και ο ΑΝΤ1, αλλά και το STAR. Ουσιαστικά, αρχικός στόχος για το νέο project του Έκτορα Μποτρίνι είναι να κερδίσει το κοινό του "Master chef", αλλά και να το αυξήσει χάρη στα καινοτόμα στοιχεία του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν δοθεί πολλά χρήματα για το συγκεκριμένο φορμάτ, πολύ περισσότερα από όσα είχαν υπολογιστεί στην αρχή. Ήταν ένα μεγάλο στοίχημα για τον ΑΝΤ1, ευελπιστώντας να καλύψει την αποτυχία του "Sunday Live".


1 σχόλιο:

Steve 13 είπε...

Ειναι απιστευτο σαν κονσεπτ . Αν δεν τα σκατωσουν παλι θα ναι κριμα να πατωσει . Λιγο που το διαβασα ειναι απ τα πιο ενδιαφεροντα

Bottom Ad [Post Page]