Ήταν ένα από τα πρόσωπα, τα οποία τόσο η εταιρεία παραγωγής όσο και ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ ήθελαν να συμμετάσχει στο δεύτερο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης, καθώς αρκετοί πίστευαν ότι λόγω της ιδιότητας της, θα ήταν "μαγνήτης" προσέλκυσης για το νεανικό κοινό. Όμως, τελικά κάτι την οδήγησε στο να πει "όχι".

Ο λόγος για τη γνωστή YouTuber και πρώην συμμετέχουσα του "Next Top Model", Δανάη Γεωργαντά ,γνωστή στο διαδικτυακό κοινό ως "Μικρή Ολλανδέζα"

"Για το θέμα του Survivor να σας δώσω μια έξτρα απάντηση για να το καταλάβετε. Όταν βγήκαν οι φήμες ότι θα πάω στο Survivor μόλις μου είχε γίνει η πρόταση και μέχρι σήμερα που το ανακοίνωσα τίποτα δεν είχε ξεκαθαριστεί. Όπως δεν σας λέω για τις άλλες προτάσεις που μου γίνονται μέχρι να είναι κάτι σίγουρο, έτσι δεν μίλησα και για το Survivor απλά αυτή τη φορά ήταν διαφορετικό γιατί κάποια site έγραψαν για μένα. Δεν το έκανα για τις προβολές ή για να γίνει ντόρος. Δεν έχω βάλει καν την λέξη Survivor στον τίτλο του βίντεο ή στα tags ώστε να με βρίσκουν άσχετοι, η απάντηση αφορά καθαρά όλους εσάς που με ακολουθείτε. Τέλος, επειδή δεν ήθελα να νομίζετε ότι το έκανα για το clickbait/προβολές απάντησα στην αρχή του βίντεο που σημαίνει ότι αν είδατε μόνο αυτά τα 4 δευτερόλεπτα στην αρχή που δίνω την απάντηση το Youtube δεν το θεωρεί καν προβολή. Για να το εκμεταλλευόμουν θα το έβαζα στο τέλος του βίντεο. Θα εξηγήσω στο μέλλον πιο αναλυτικά το θέμα του Survivor και γιατί δεν προχώρησε. Απλά επειδή είναι προσωπικό θέμα θέλω μόλις έχει λυθεί να το συζητήσω. Οπότε ευχαριστώ για την κατανόηση και όσους ήρθατε για το μακιγιάζ!” ανέφερε χαρακτηριστικά στο νέο της βίντεο!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]