Ο Νίκος Μάνεσης σε συνέντευξή του μιλά για το αν βλέπει την εκπομπή της συζύγου του,
αν της κάνει παρατηρήσεις, ενώ μιλά και για το ότι ποτέ οι δυο τους δεν υπηρέτησαν τις ''δημόσιες σχέσεις''

Στη σύζυγό σας, τη Φαίη Μαυραγάνη, κάνετε «παρατηρήσεις» σε ό,τι αφορά την εκποµπή της;  

''Όχι. Η εκποµπή της γυναίκας µου είναι τόσο νωρίς, που αδυνατώ να τη δω. Παρ’ όλα αυτά, αν την παρακολουθούσα, θα έκανα παρατηρήσεις, όπως µου κάνει κι αυτή και τις ακούω. Είµαστε έµπειροι επαγγελµατίες και ακούµε ο ένας τη γνώµη του άλλου''.

Είστε και οι δύο στον ίδιο χώρο. Πώς πετυχαίνετε την αρµονική σας συνύπαρξη;  

'Το ότι είµαστε στην ίδια δουλειά µάς δίνει τη δυνατότητα να ισορροπούµε και να δείχνουµε την απαραίτητη κατανόηση. Ένας νορµάλ άνθρωπος δεν θα µπορούσε να καταλάβει τα δικά µας ωράρια. Φαντάζεστε να είχα παντρευτεί µια δηµόσιο υπάλληλο;''.

Αν και θα µπορούσατε, δεν απασχολείτε τη δηµοσιότητα µε την προσωπική σας ζωή. 

''∆εν µπορούµε να κυκλοφορούµε σαν τους καραγκιόζηδες. Παίρνω πίσω τη λέξη «καραγκιόζης» µόνο και µόνο γιατί σέβοµαι το θέατρο σκιών. Αυτοί οι άνθρωποι εκτίθενται και αποκτούν οκτώ φορές τον χρόνο γενέθλια και σκοντάφτουν πάνω σε κάµερες. Επιθυµούν διακαώς να υποδηλώνουν την ανυπαρξία τους. Εµείς δεν κάνουµε δηµόσιες σχέσεις. Θα βγω από το σπίτι µου δυο-τρεις φορές τον χρόνο, µε σκοπό να πάω σε κάποιο επαγγελµατικό ραντεβού. Εγώ και η Φαίη είµαστε ίσως οι µοναδικοί προβεβληµένοι δηµοσιογράφοι που δεν έχουµε βραβευτεί''.

Real Life

Δεν υπάρχουν σχόλια: