Πριν λίγες μέρες γράφτηκε πως στο Έψιλον συζητιέται πολύ έντονα η δημιουργία του διδύμου Σπύρου Χαριτάτου με Χριστίνα Λαμπίρη, ώστε να παρουσιάσουν μία νέα ενημερωτική εκπομπή στην πολύ πρωινή ζώνη του σταθμού, με αποτέλεσμα να μετακινηθεί το "Φτιάξε Καφέ" της Κατερίνας Καινούργιου στη ζώνη 10 με 1.

Η παραπάνω πληροφορία ισχύει κατά το ήμισυ. Το tvnea.com έκανε ρεπορτάζ και σας παραθέτει το τι συμβαίνει. Πράγματι, κατά πάσα πιθανότητα η Χριστίνα Λαμπίρη θα μετακομίσει ξανά από τη μεσημεριανή ζώνη στην πολύ πρωινή με το "Εμείς" ή μία παραπλήσια εκπομπή.

Δεν ισχύει όμως ότι μαζί της θα βρίσκεται ο Σπύρος Χαριτάτος, αφού αναζητούνται άλλα πρόσωπα που θα μπορέσουν να στελεχώσουν αυτή τη νέα δύσκολη προσπάθεια. 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πρέπει να σκεφτεί η Άλκηστις Μαραγκουδακη ότι πρέπει να στηριχτεί με πρόσωπα που έχουν σχόλιο και άποψη και πρέπει να αυξηθεί το πρότζεκτ και θα ήταν η καλύτερη λύση ένα τέτοιο πάντρεμα στιλ Χαριτατου

Αν εχεις ιδεες είπε...

Συμφωνώ απόλυτα!!!

skorpios είπε...

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗ, ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Ε, ΑΜΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ...ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΝ ΟΛΟΙ...ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ...ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Η ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ, ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΕ ΣΕ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ...

Bottom Ad [Post Page]