Ποιος δηλώνει: «Πριν το #NomadsGR δεν ήθελα να πάω σε ριάλιτι,αλλά βρήκα δελεαστική την εμπειρία»;

 ''Αν κατάφερνα να πάρω το έπαθλο, θα...''

Ο Λευτέρης Παρασκευάς, που πια έχει αποχωρήσει από το ριάλιτι του ΑΝΤ1 , μιλά στο Down Town  και τη Νάνσυ Φαφούτη για τη συμμετοχή του, αποκαλύπτοντας πως πριν το Nomads έλεγε πως δεν θα μπει ποτέ σε ριάλιτι, όμως, βρήκε δελεαστική την εν λόγω πρόταση κι εμπειρία...


 Τελικά, γιατί μπήκες στο Nomads;  

Πριν από το Nomads έλεγα ότι δεν θα πήγαινα ποτέ σε ριάλιτι. Όμως, μου το πρότειναν, βρήκα δελεαστική την εμπειρία ,και σκεφτόμουν πολύ έντονα το φιλανθρωπικό κομμάτι. Εδώ και επτά χρόνια ασχολούμαι με αθλητικά projects και διοργανώνω αγώνες, με τα έσοδα να πηγαίνουν σε κάποιο ίδρυμα, σε κάποιον σύλλογο ή σε κάποιον άνθρωπο που τα έχει ανάγκη. Έχουμε ιδρύσει μια εταιρεία, την Extra Mile, που κάνει αυτό ακριβώς το πράγμα. Οπότε το Nomads ήταν η ευκαιρία να το επικοινωνήσω. Αν κατάφερνα να πάρω το έπαθλο, θα έδινα κομμάτι του για το πάρκο με ισορροπιστικά παιχνίδια που φτιάχνουμε για την Κιβωτό του Κόσμου. Έχουμε ήδη καλύψει το 70% των υλικών που χρειάζονται για να γίνει.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: