Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης είναι εκ των κορυφαίων ηθοποιών της γενιάς του και έχει αποδείξει το ταλέντο και τις δυνάμεις του σε θέατρο και τηλεόραση. Δεν είναι τυχαίο πως ο,τι ρόλο κι αν έχει αναλάβει τον έχει βγάλει άψογα εις πέρας.

Για την αρχή της καριέρας του μίλησε στην τελευταία του συνέντευξη στα Παραπολιτικά, εξηγώντας: «Στα 18 μου προσπάθησα να σπουδάσω marketing ακολουθώντας αυτό που άκουγα από άλλα παιδιά της γειτονιάς μου που έλεγαν: “Κάνε μια δουλειά που θα σου εξασφαλίσει χρήματα στο μέλλον”. Και φυσικά απέτυχα οικτρά. Στο πρώτο έτος τα παράτησα, πήγα σε μια οντισιόν στην Αγγλία και ξεκίνησα να ασχολούμαι με το θέατρο. Πήγα να αποφύγω ,το θέατρο, αλλά αυτό με κυνηγούσε παντού για να μου υπενθυμίζει πόνος είναι ο προορισμός μου».

Η μητέρα του είναι από την Αγγλία και παρότι θα μπορούσε να δοκιμάσει τις δυνάμεις του αποκλειστικά στο εξωτερικό εκείνος συνεχίσει στην Ελλάδα. «Στην Ελλάδα είναι το σπίτι μου. Στην Αγγλία ζουν η μητέρα μου, η αδερφή μου, τα ξαδέρφια μου. Έχω μεγάλο σόι εκεί. ‘Εχω την επιλογή αλλά δεν φεύγω με τίποτα. Δεν είμαι δέσμιος των χρημάτων και μιας ταμπέλας ονείρων. Δεν το ζω από τα υλικά αγαθά, ζω από τους ανθρώπους. Το μόνο που μ’ ενοχλεί εδώ είναι οι δυσβάσταχτοι φόροι»

Δεν υπάρχουν σχόλια: