Με αφορμή
την χριστουγεννιάτικη φωτογραφίση που ετοιμάζεται στο TLIFE, η Τατιάνα Στεφανίδου μίλησε στην εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη. Ο παρουσιαστής του Αποκαλυπτικά θέλησε να την ευχαριστήσει δημόσια για τον τρόπο που του στάθηκε τις προηγούμενες ημέρες, όταν εκείνος μπήκε στο νοσοκομείο αντιμετωπίζοντας ένα πρόβλημα υγείας.

«Ήθελα να σου στείλω ένα γλυκό φιλί και σε ευχαριστώ πολύ γιατί αυτές τις δύσκολες ημέρες τις οποίες είχα το προβληματάκι αυτό, το τηλέφωνο μου από εσένα προσωπικά «έσπασε». Σ’ ευχαριστώ γιατί με προσέχεις και με αγαπάς και ξέρεις στη ζωή κάποια πράγματα δεν είναι αυτονόητα» ανέφερε ο Μένιος Φουρθιώτης, με την Τατιάνα Στεφανίδου να απαντά:

«Μένιο μου, εγώ πάνω σε αυτό που λες θέλω να πω το εξής… σε αυτή τη δουλειά, οι άνθρωποι συνηθίζουν να είναι πολύ σκληροί και ειδικά όταν οι καταστάσεις αλλάζουν, ξεχνούν και πολύ εύκολα. Εγώ όταν συνεργαστώ με έναν άνθρωπο και έχω συνεργαστεί καλά, δεν του γυρνάω την πλάτη επειδή οι καταστάσεις άλλαξαν. Θα ενδιαφερθώ και θα είμαι εκεί. Περαστικά λοιπόν! Να είσαι καλά, να είσαι υγιής και πάντα δυνατός».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]