Αυτή είναι η νέα τουρκική σειρά του ΑΝΤ1. Μάθε τα πάντα για αυτήν...

3

Η νέα δραματική σειρά, τουρκικής παραγωγής, ΑΝΝΕ, προσαρμοσμένη στην επιτυχημένη ιαπωνική σειρά “Mother”, έρχεται στον ΑΝΤ1 και «δίνει γροθιά στο στομάχι»!

Υπάρχουν τρεις κατηγορίες ανθρώπων στο κόσμο. Οι γυναίκες, οι άντρες και οι ΜΑΝΕΣ! Μια γυναίκα που δεν έπρεπε να γίνει ποτέ μάνα. Μια μάνα που σκότωσε τον άντρα της και μπήκε φυλακή για να σώσει το παιδί της. Μια υιοθετημένη νέα γυναίκα που μισεί τη βιολογική της μητέρα, γιατί πιστεύει ότι την εγκατέλειψε.

Η μικρή Μελέκ θα βρει στο πρόσωπο της δασκάλας της, Ζεινέπ, όσα η βιολογική της μητέρα ήταν ανίκανη να της δώσει. Η Ζεϊνέπ θα πάρει ένα τεράστιο ρίσκο για να σώσει το παιδί από την οικογένειά του. Στόχος της είναι να χαρίσει στο παιδί μια όμορφη ζωή. Σκηνοθετούν μαζί ένα ατύχημα. Όλοι νομίζουν ότι το παιδί πνίγηκε. Θα έρθουν στην Κωνσταντινούπολη και η Ζεϊνέπ θα την παρουσιάσει στη δική της οικογένειά, σαν κόρη της. Ένα κακοποιημένο 5χρονο κοριτσάκι που η ζωή του πετιέται στα σκουπίδια, ψάχνει απεγνωσμένα τη μητρική αγάπη…

Η μικρή Μελέκ έχει δικαίωμα πια στην ευτυχία. Πόσο θα κρατήσει το όνειρο? Τι θα συμβεί όταν η βιολογική της μητέρα ανακαλύψει ότι η κόρη της ζει; Θα καταφέρει η Ζεϊνέπ να αλλάξει τη μοίρα της μικρής Μελέκ?

Στη σειρά ΑΝΝE ενώνουν τις δυνάμεις τους οι γνωστές και αγαπημένες στο ελληνικό κοινό, Cansu Dere (Ζεϊνέπ), super star της Τουρκίας, πρωταγωνίστρια των επιτυχημένων σειρών “EZEL” και «ΣΙΛΑ» και η Vahide Perçin (Γκιονούλ), πρωταγωνίστρια στη σειρά «ΣΟΥΛΕΪΜΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ», μαζί με ένα ταλαντούχο καστ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2017, το ΑΝΝΕ αναδείχτηκε η Νο1 δραματική σειρά της Τουρκίας, σπάζοντας κάθε ρεκόρ τηλεθέασης, ενώ έχει βραβευθεί με το ειδικό βραβείο στην κατηγορία «Ξένη Σειρά», στο Διεθνές Φεστιβάλ Δράματος στο Τόκυο.

Η νέα σειρά τουρκικής παραγωγής, ΑΝΝΕ, ένας ύμνος στη μητρική αγάπη που δεν εξαρτάται πάντα από δεσμούς αίματος, έρχεται αυτό το Γενάρη στον ΑΝΤ1 και δε θα αφήσει κανένα τηλεθεατή ασυγκίνητο!


Πρεμιέρα 2 Ιανουαρίου στις 22.00 στον ΑΝΤ1! 


Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. μια μανια που εχει ο Λατσιος με τα τουρκικα,κ για ποιο λογο αφου πλεον οποια σειρα κ αν βγει απο τη Τουρκια πατωνει την βαλανε και σε ωρα που θα τους πεσει βαρυς ο πατος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΟΣ!Τη στιγμή που ο σουλτάνος ζητάει το μισό αιγαίο εμείς τους δίνουμε πρόσβαση στην ελληνική τβ.ΚΡΙΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα γιατί ξεκινούν νέες τουρκικές σειρές και δεν παίζουν τους επόμενους κύκλους προηγουμένων σειρών; Όλες τις τουρκικές σειρές τα κανάλια τις σταματάνε στον πρώτο κύκλο και μετά αρχίζουν τα περιοδικά να πουλάνε τα dvd. Έλεος πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !