Κινήσεις για ραδιοφωνική συχνότητα...

0

Ζωηρό ενδιαφέρον για την εξαγορά ραδιοφωνικής συχνότητας (σ.σ. ο καθένας για λογαριασµό του) δείχνουν οι επιχειρηµατίες ,∆ηµήτρης Μελισσανίδης και Ιβάν Σαββίδης. Και οι δύο ενδιαφέρονται
για τη δηµιουργία ενηµερωτικού σταθµού, αφού θεωρούν ότι εσχάτως έχει δηµιουργηθεί κενό στον συγκεκριµένο χώρο.

Συγκεκριµένα ο µεγαλοµέτοχος του ΠΑΟΚ και ισχυρός άνδρας της Dimera (διαθέτει τις µετοχές του «Εθνους», ενώ προχωρά τις συζητήσεις για την ολοκλήρωση της εξαγοράς του «Ε»), θεωρεί ότι αποτελεί µονόδροµο η απόκτηση και ραδιοφωνικής συχνότητας. Ήδη, µάλιστα, κατέβαλε προσπάθεια προκειµένου να συµπεριληφθεί στο πακέτο της συµφωνίας µε τον επιχειρηµατία ,Φίλιππο Βρυώνη ,και ο ραδιοφωνικός σταθµός, «Παρέα». Ωστόσο, το πρώην αφεντικό του «Ε» ξεκαθάρισε από την πρώτη στιγµή ότι δεν πρόκειται να µπει σε οποιαδήποτε κουβέντα που θα αφορά την πώληση του µουσικού ραδιοφώνου. Απεναντίας, παρουσίασε στους ανθρώπους του κ. Σαββίδη το πλάνο που έχει καταστρώσει για τη λειτουργία του σταθµού. Την ίδια στιγµή, µάλιστα, που ο οµογενής επιχειρηµατίας βρίσκεται στην αναζήτηση (και) ραδιοφωνικής συχνότητας.

Πληροφορίες ήθελαν ανάλογο ενδιαφέρον να επιδεικνύει και ο επιχειρηµατίας ∆. Μελισσανίδης. Κάποιοι έσπευσαν να πουν ότι πίσω από τον «Τίγρη» υπάρχει σοβαρό ενδεχόµενο να βρίσκεται ο εκδότης της «∆ηµοκρατίας», Γ. Φιλιππάκης, που έχει κάθε λόγο να θέλει να δραστηριοποιηθεί και στον χώρο των ερτζιανών.

Parapolitika.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !