Ανατροπή και καταιγιστικές εξελίξεις πυροδότησε στο NOMADS η απόφαση της Όλγας Πηλιάκη να αποχωρήσει οικειοθελώς, λίγο αφότου κέρδισε τον Μάνο Πίντζη στην «μονομαχία» για την παραμονή και εκείνος είχε πάρει το δρόμο της επιστροφής.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, στο προσεχές επεισόδιο, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα επιδοθεί σε ένα πραγματικό κυνηγητό, προκειμένου να ενημερώσει για τις εξελίξεις τον Μάνο, ο οποίος καλείται να απαντήσει άμεσα αν θέλει να επιστρέψει ή όχι.

Μέσω των social media, η Όλγα έστειλε το μήνυμά της, χωρίς, ωστόσο, να διευκρινίζει τους λόγους που την οδήγησαν στην απόφαση να φύγει. «Μπλε ποιανού; Ωκεανού!! Τιμή μου που υπήρξα μέλος αυτής της ομάδας! Σας ευχαριστώ για όλη την αγάπη και την υποστήριξη σας! Σύντομα κοντά σας!», έγραψε και ευχαρίστησε δημόσια τον σύζυγό της, Στέλιο Χανταμπάκη.

Σχολιάζοντας την απόφαση της γυναίκας του, ο Στέλιος δημοσίευσε μία φωτογραφία της με τρυφερά λόγια για εκείνη, αλλά και με ευχαριστίες προς τον κόσμο που την στήριξε.  «Όπως θα παρατηρήσατε δεν έχω ανεβάσει ποτέ κάτι για την Ολγα και τη συμμετοχή της στο παιχνίδι… Ο λόγος είναι για να μην επηρεάσω κανέναν σας ούτε θετικά αλλά ούτε και αρνητικά στην εκτίμηση σας για την ίδια. Τώρα που τελείωσε το ταξίδι της, Θέλω να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και την αγάπη σας ως προς την Όλγα και τα παιδιά μας! Σας ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ! Όλγα Πηλιάκη είμαι υπερήφανος για εσένα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]