Φωτεινή Πετρογιάννη: Η πικρία για τη Μενεγάκη...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Η Φωτεινή Πετρογιάννη εμφανίστηκε ως καλεσμένη στο «Εδώ» του ΣΚΑΪ. Αμέσως μετά, η δημοσιογράφος μίλησε στο «Όλα Καλά» του Makedonia TV για το τέλος της συνεργασίας με την Ελένη Μενεγάκη αλλά και τις σκέψεις για το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα.

Η Φωτεινή Πετρογιάννη ξεκαθάρισε: «Ήμουν ως καλεσμένη, ανήκω στον Alpha και εκεί θα παραμείνω, τουλάχιστον για αυτή τη σεζόν» ενώ για το ενδεχόμενο συνεργασίας της με το μεσημεριανό μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ πρόσθεσε: «Δεν έχουμε συζητήσει κάτι τέτοιο. Αλλα γενικά οι χαλαρές παρέες με πολύ κέφι και χιούμορ είναι κάτι που μου ταιριάζει πάρα πολύ. Νομίζω ότι θα μπορούσα να ενταχθώ ξανά σε μία τέτοια παρέα. Ίσως κάποια άλλη στιγμή να μου δωθεί ξανά η ευκαιρία».

Πώς αισθάνθηκε που βρέθηκε εκτός τηλεόρασης φέτος; Η ίδια εξήγησε: «Η αλήθεια είναι ότι και εγώ περίμενα να είμαι κάπου. Τελοσπάντωv υπήρξε μία κακή συνεννόηση κάπου το καλοκαίρι και τελικά δεν είμαι κάπου τηλεοπτικά στο α' μισό της σεζόν» ενώ για το ξαφνικό τέλος της από την «Ελένη» πρόσθεσε: «Για να μην είμαι φαντάζομαι ότι κάποιος λόγος θα υπάρχει, οπότε... δεν το σκέφτομαι πια. Νομίζω ότι πάει, πέρασε αυτό».

Ωστόσο, η Φωτεινή Πετρογιάννη επεσήμανε: «Στεναχωρήθηκα κάπως, γιατί κι εγώ η αλήθεια είναι ότι κι εγώ πίστευα μέχρι κάποια στιγμή ότι θα είμαι εκεί και δεν είχα αξιοποιήσει άλλες σκέψεις και ευκαιρίες».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !