Στο κανάλι του Αμαρουσίου έχουν ξεκινήσει δειλά-δειλά τα πρώτα «μαγειρέματα» για το β’ μισό της τρέχουσας τηλεοπτικής σεζόν, ενώ κάποια από αυτά αφορούν και την επόμενη. Σε αυτά περιλαμβάνεται και η νέα κωμωδία που γράφει η Τίνα Καμπίτση -μετά το τέλος του βραβευμένου «Daddy cool»- και την οποία θα σκηνοθετήσει ο Ανδρέας Μορφονιός, ενώ έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους κρατά ο Γιάννης Μπέζος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tv-24.gr και του Παναγιώτη Μουλόπουλου, μετά τον Γιάννη Μπέζο, το κανάλι φαίνεται να καλοβλέπει ακόμη ένα δυνατό όνομα και πιο συγκεκριμένα αυτό της Ζέτας Μακρυπούλια -χωρίς να της έχει γίνει κάποια επίσημη πρόταση! Τα υψηλόβαθμα στελέχη του καναλιού θέλουν να την αξιοποιήσουν στη νέα σειρά που ετοιμάζεται με προσοχή για την αρχή της τηλεοπτικής σεζόν 2018-2019, ώστε να γίνει προσεκτικά όπως κάθε δουλειά των δημιουργών και να πετύχουν τον στόχο τους: Να χαρίσουν χαρά στους τηλεθεατές!

Για τη σειρά υπάρχουν δύο υποψήφιοι τίτλοι: Το «Μαζί σου» και  «Σκέτη τρέλα». Όσο για το στόρι; Το κεντρικό θέμα έχει να κάνει με την αναγκαστική συγκατοίκηση διάφορων προσώπων που μένουν σε τρία διαφορετικά σπίτια αλλά όλοι με κάποιον τρόπο συνδέονται μεταξύ τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]