ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Ο ΑΝΤ1 αυξάνει τo #NomadsGR - Όλο το ρεπορτάζ...

0

To Νomads βρίσκεται στον τηλεοπτικό αέρα εδώ και 1,5 περίπου μήνα, και καλύπτει όλη την prime time του ΑΝΤ1 .Το ριάλιτι ξεκίνησε να προβάλλεται από Δευτέρα έως και Παρασκευή, ωστόσο, πριν λίγο διάστημα ο σταθμός αποφάσισε να το ''κόψει'' από τις Παρασκευές, κι έτσι πια το βλέπουμε από Κυριακή έως και Πέμπτη.

Από ό,τι φαίνεται ,όμως, έχουμε και πάλι αλλαγή στον προγραμματισμό, και το tvnea σάς αποκαλύπτει τα νέα δεδομένα ευθύς αμέσως. Σύμφωνα ,λοιπόν, με αποκλειστικές πληροφορίες που φτάνουν αυτή την ώρα στο tvnea, από την επόμενη εβδομάδα το NOMADS θα έρχεται στις οθόνες μας περισσότερες φορές, αφού ο ΑΝΤ1 πήρε την απόφαση να βάλει ξανά επεισόδιο και τις Παρασκευές. Ναι, πολύ καλά διαβάσατε! Έτσι, από δω και πέρα το ριάλιτι επιβίωσης θα ...χτυπά περισσότερο, και θα μας κρατά πια συντροφιά 6 φορές την εβδομάδα!

Μάλιστα, όπως μάθαμε, ένας από τους λόγους είναι και η επικείμενη ένωση των ομάδων, καθώς αυτή απαιτεί περισσότερες ώρες τηλεοπτικού αέρα. Ακόμη, να σας ενημερώσουμε πως μετά και την εν λόγω ένωση η ομάδα θα ζει μόνιμα στην παραλία ,η Βίλα παύει να υφίσταται, και η παραλία θα αλλάξει...


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !