Ο συνθέτης και παραγωγός του τραγουδιού, Δημήτρης Καρράς αποκάλυψε το ύφος του τραγουδιού, καθώς και τον ρόλο του Πάνου Κατσιμίχα.
«Το τραγούδι μας έχει κοινωνικό χαρακτήρα, έχει ελληνικά και βαλκανικά στοιχεία, μπερδεύεται ο αμανές με τα χάλκινα. Είναι μοιρασμένο γενικά με χορωδιακό χαρακτήρα, βαλκανική ενορχήστρωση με ελληνικό ρυθμό και κοινωνικό στίχο. Εκτός της κρίσης και του μεταναστευτικού, αναφέρεται στην παγκοσμιοποίηση κατά κάποιο τρόπο και την παγκόσμια Ειρήνη αλλά και στους αυλικούς των διαφόρων συντεχνιών. Είναι ένα τραγούδι που ταιριάζει στην Αρέτη πρώτα και μετά στο θεσμό. Σεβόμαστε πολύ το διαγωνισμό και θέλω όλοι να είναι περήφανοι είτε πάμε στη Eurovision, είτε όχι για αυτό το τραγούδι.
Ο Πάνος Κατσιμίχας είναι ο πρώτος άνθρωπος που με συμβουλεύει σε κάθε βήμα του τραγουδιού, τον ευχαριστώ πολύ για αυτό γιατί οι διαφοροποιήσεις που κάνω βασίζονται και στην καθοδήγησή του. Όπως και στην αισθητική του φίλου μου Γιώργου Πούλιου, ενός νέου συνθέτη που έχει φτιάξει μουσικές για μεγάλες παραστάσεις των Δ.Παπαιωαννου, Κ.Ευαγγελατου κ.α», είπε.  (infegreece)

2 σχόλια:

Νίκος Χ' είπε...

δεν καταλαβατε καλα μου φαινεται. η ερτ εστειλε επιστολη σε δισκογραφικες εταιριες για να καταθεσουν τις προτασεις τους. η αρετη κετιμε κατεθεσε την προταση της με δισκογραφικη την spicy. στοχος της ερτ ειναι η διεξαγωγη ελληνικου τελικου. η ερτ θελει καλλιτεχνη με δυνατες ερμηνευτικες ικανοτηες, ελληνικο στιχο και ελληνικο ηχοχρωμα. ετσι οπως το γραψατε δινετε να εννοηθει οτι η αρετη θα εκπροσωπησει την ελλαδα

Αν εχεις ιδεες είπε...

Δεν κινδυνεύει να κοπεί λόγω περιεχομένου που αγγίζει την πολιτική;

Bottom Ad [Post Page]