Άνθρωποι ντυμένοι κλόουν εμφανίζονται σε κινηματογράφους της Αγγλίας για τις προβολές του "It"


Στα τέλη του μήνα αναμένεται να βγει στις ελληνικές αίθουσες το ριμέικ της, βασισμένης στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Στίβεν Κινγκ, τηλεοπτικής ταινίας του 1990 "It"(Το αυτό).

Ο τρομακτικός κλόουν Πένυγουάιζ, αποτελεί έναν από τους πιο τρομακτικούς κινηματογραφικούς "κακούς" όλων των εποχών και επιστρέφει 27 χρόνια μετά για να προκαλέσει τον φόβο νεότερων θεατών.

Και φαίνεται πως το καταφέρνει πολύ καλά, χάρη στις προσπάθειες μερικών φαρσέρ, οι οποίοι εμφανίζονται σε αίθουσες κινηματογράφων στις οποίες προβάλεται ήδη "Το αυτό", ντυμένοι κλόουν και κρατώντας ένα κόκκινο μπαλόνι-σήμα κατατεθέν του Πένυγουάιζ.

Οι εμφανίσεις αυτές έχουν προκαλέσει στιγμές τρόμου σε ανυποψίαστους θεατές: Χρήστης του twitter, ανήρτησε φωτογραφίες από την αναπάντεχη συνάντησή του μέσα σε κινηματογράφο της Βρετανίας.


Ένας άντρας ντυμένος κλόουν καθόταν ακίνητος στην αίθουσα και στη συνέχεια αρχίζει να περιφέρεται, κρατώντας, πάντα, στα χέρια του το κόκκινο μπαλόνι.


Μετά την πρώτη αυτή ανάρτηση και άλλοι χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης, ανέφεραν παρόμοια περιστατικά με τρομακτικούς κλόουν σε κινηματογραφικές αίθουσες πριν την προβολή του "It".

Hellllll nooo, I just went to see IT and halfway thru this clown walks in to the cinema with a red ballon and sits in the front row 

Οι εμφανίσεις κλόουν είχαν ξεκινήσει πριν από έναν περίπου χρόνο, σε διάφορες πολιτείες των ΗΠΑ με πολίτες να καταγγέλλουν σειρά τέτοιων εμφανίσεων.

news247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]