Εδώ και καιρό ο Γιώργος Λιάγκας αναζητεί τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τη νέα του βραδινή εκπομπή στον ΑΝΤ1. Μάλιστα, τον τελευταίο καιρό υπάρχουν φήμες πως δεν θα υπάρξει τελικά ομάδα μπροστά από τις κάμερες στην εκπομπή. Πράγματι,ο παρουσιαστής ήταν στο δίλημμα αυτό,ωστόσο,πάρθηκε η τελική απόφαση. Θα υπάρχει,λοιπόν, τριμελής ή τετραμελής ομάδα στο πλευρό του,ώστε να σχολιάζουν όλοι μαζί τα τηλεοπτικά,καλλιτεχνικά,πολιτικά και αλλά κοινωνικά τεκταινόμενα Το tvnea.com σάς έχει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τα πρώτα δύο ονόματα που έχουν "κλειδώσει" και θα είναι στην ομάδα του γνωστού δημοσιογράφου.

Τα δύο πρόσωπα αυτά είναι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η τηλεκριτικός ,Αφροδίτη Γραμμέλη,για την οποία πρώτο σας είχε ενημερώσει το tvnea.com (δες εδώ). Ο πρώτος συνεργαζόταν με τον Γιώργο Λιάγκα επί 3 χρόνια στην πρωινή ζώνη του Mega και φαίνεται πως οι δρόμοι τους θα συναντηθούν μετά από 4 ολόκληρες σεζόν. Αυτή τη φορά η "επανένωση" θα γίνει σε βραδινό περιβάλλον ,και αυτό είναι και η αφορμή να ξεδιπλώσουν ακόμη περισσότερο την αναμφισβήτητη τηλεοπτική χημεία τους. Από την άλλη, ο Γιώργος Λιάγκας ήθελε διακαώς την Αφροδίτη Γραμμέλη,ωστόσο, αυτή είχε αμφιβολίες για το κατά πόσο θέλει να κάνει τηλεοπτικό comeback μετά τη μέτρια επίδοση του "Joy". Τελικά την έπεισε, αφού τη θεωρεί την πιο "εμπορική" τηλεκριτικό αυτή τη στιγμή στον χώρο.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως ακόμα αναζητούνται ένα με δύο πρόσωπα,ώστε να ολοκληρωθεί η ομάδα. Η εκπομπή θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα με επικρατέστερες μέρες την Τρίτη και την Τετάρτη ,στις 12 τα μεσάνυχτα. Το κέντρο βάρους στην εκπομπή θα είναι οι συνεντεύξεις, ενώ θα υπάρχουν και πολλά ανατρεπτικά, σατιρικά βίντεο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]