Η επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στην τηλεόραση με εκπομπή πάνω στην προσωπικότητα του είναι γεγονός...Θα αναλάβει ένα νέο ανατρεπτικό late night show,το οποίο θα είναι αρκετά διαφοροποιημένο από ότι έχουμε δει στο παρελθόν. Θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα στις 12 ώρα και θα έχει διάρκεια 1,5 ώρα με 2 ώρες.

Η εκπομπή θα περιέχει σάτιρα,κοινωνικό σχολιασμό,πολιτικό σχολιασμό,πολύ χιούμορ και ¨κερασάκι στην τούρτα¨ θα είναι η συνέντευξη του παρουσιαστή σε κάποιον καλεσμένο. Και αναφέρομαι σε αυτό διότι ο κεντρικός κορμός στην εκπομπή δεν θα είναι η συνέντευξη,αλλά και το καυστικό και το σκληροπυρηνικό σχόλιο.

Η εκπομπή θα έχει και έξυπνα σατιρικά βίντεο. Δεν μιλάμε όμως για εκπομπή τύπου ¨Ροντέο¨ και ¨Όλα¨,δηλαδή με αποσπάσματα από άλλες εκπομπές της τηλεόρασης. Πρόκειται για μία εκπομπή με εμπνευσμένα βίντεο με πρωτότυπο κείμενο και εικόνα,όπως βλέπουμε στο ¨Ράδιο Αρβύλα¨ και στο ¨Ό,τι να ναι¨.

Ως προς τα πρόσωπα,πρόσωπα από το περιβάλλον του Γιώργου Λιάγκα αναφέρουν ότι πρόκειται για μία πολύ δυνατή τετράδα. Δεν θα είναι σε αυτήν ούτε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος,αλλά ούτε και η Σάσα Σταμάτη(τουλάχιστον για την ώρα). Πολύ κοντά σε συμφωνία για να βρεθεί στο πλευρό του παρουσιαστή είναι η Δούκισσα Νομικού. Τουλάχιστον αυτό ίσχυε μέχρι να γίνει γνωστό πως θα αναλάβει την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου,ενώ σχεδόν σίγουρη είναι και η παρουσία της Αφροδίτης Γραμμέλη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]