Σε ένα μήνα και κάτι λίγες μέρες ξεκινά το "Nomads" και σε αυτό έχουν επικεντρωθεί όλα τα στελέχη του ΑΝΤ1...Από την Τρίτη οι 27 υποψήφιοι κάνουν τα απαραίτητα εμβόλια ώστε να μπορούν να ταξιδέψουν με ασφάλεια στη χώρα της Νοτιοανατολικής Ασίας, κάνουν εξετάσεις ώστε να ελεγχθεί και επισήμως το ιατρικό τους ιστορικό και περνούν δοκιμαστικά ψυχομετρικά τεστ. Από αυτούς θα μείνουν στην τελική λίστα μόνο 21 παίκτες. Η συγκεκριμένη λίστα,σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του tvnea.com, δεν αναμένεται να ανακοινωθεί πολύ σύντομα και αυτό διότι μπορεί κάποιο πρόσωπο να έχει συμφωνήσει να βρίσκεται στο συγκεκριμένο παιχνίδι και τελευταία στιγμή να προκύψει κάτι και να "στραβώσει" η συνεργασία.

Οι ομάδες θα είναι τρεις και θα αποτελούνται από 7 άτομα η κάθε μία. Όπως πρώτο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ σας είχε ενημερώσει το tvnea.com (δες εδώ) στην πρώτη ομάδα θα είναι άνθρωποι αναγνωρίσιμοι από το χώρο του lifestyle, στη δεύτερη ομάδα θα είναι άνθρωποι που έχουν διαγράψει τη δική τους πορεία στον αθλητισμό και στην τρίτη ομάδα θα είναι απλοί καθημερινοί άνθρωποι.

Πάντως τα πρόσωπα που "φιγουράρουν" ως πολύ πιθανά για τη συμμετοχή τους στο εν λόγω ριάλιτι είναι ο Μιχάλης Ζαμπίδης, ο Διονύσης Αλέρτας, ο Γιώργος Μαυρίδης,ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Μαντώ Γαστεράτου. Πάντως,σύμφωνα με το peoplegreece, φαίνεται πως πλέον πιθανή είναι και η συμμετοχή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου παρά τα δημοσιεύματα που ήθελαν να μην ευδοκιμεί η εν λόγω συνεργασία.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου οι «Νομάδες» με όλη την παραγωγή θα αναχωρήσουν για Φιλιππίνες,οπότε όλα πρέπει να έχουν οριστικοποιηθεί σε λιγότερο από ένα μήνα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]