Αποκλειστικό: Ποιες θα είναι οι τρεις ομάδες στο «Nomads»; Όλο το ρεπορτάζ μόνο στο tvnea.com

Το μεγάλο στοίχημα του ΑΝΤ1 ακούει στο όνομα "Nomads" και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα εκεί. Το tvnea.com έχει όλο το ρεπορτάζ για τις εξελίξεις στο συγκεκριμένο ριάλιτι επιβίωσης.

Αυτή τη στιγμή τα στελέχη του σταθμού έχουν καταλήξει σε 27 υποψηφίους,οι οποίοι αναμένονται να περάσουν από σκληρές και εξονυχιστικές ιατρικές εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί ότι θα αντέξουν τις σκληρές συνθήκες του παιχνιδιού.

Από αυτούς θα καταλήξουν στους 21 διαγωνιζόμενους που θα ταξιδέψουν στις Φιλιππίνες στις 20 Σεπτεμβρίου μαζί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Επίσης,οι αποκλειστικές πληροφορίες του tvnea.com αναφέρουν πως οριστικοποιήθηκε και ο τρόπος κατηγοριοποίησης των τριών ομάδων. Οι σκέψεις και οι συζητήσεις ήταν πολλές,αλλά καταλήγουν στο να υπάρχει μία ομάδα με σελέμπριτις,μία ομάδα με αθλητές και μία ομάδα με απλούς κανονικούς ανθρώπους. Η τελευταία ομάδα αναμένεται να ονομαστεί "Πολίτες"...

Τα ονόματα θα αρχίσουν να διαρρέονται τις προσεχείς μέρες,αφού η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει,αφού η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου στις 9 το βράδυ.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: AΓΓΕΛΟΣ ΑΡΤΕΜΙΑΔΗΣ

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: