Κλείδωσε: Παραμένει η Τσαπανίδου στο κανάλι...

0

Μπορεί στην τελευταία της εκπομπή να έκανε μια...αινιγματική αποφώνηση και μπορεί μετά τη λήξη του Live U να άρχισαν τα σενάρια για το τι θα κάνει και αν θα παραμείνει στο κανάλι, όμως, τα
πράγματα για την Πόπη Τσαπανίδου φαίνεται πως ξεκαθάρισαν.  Ή μάλλον για να είμαι πιο σαφής, ξεκαθάρισαν εν μέρει, και θα σας εξηγήσω τι εννοώ.

Πριν καιρό σάς έγραφα για το πώς έχουν τα δεδομένα μεταξύ Πόπης Τσαπανίδου και STAR (θυμηθείτε εδώ) , και σας τόνιζα πως ,μπορεί οι δυο πλευρές να μην έχουν καταλήξει ακόμα στο τι ακριβώς θα αναλάβει η δημοσιογράφος μετά το τέλος του Live U, όμως, το κανάλι επιθυμεί πολύ να κρατήσει στο δυναμικό του την παρουσιάστρια ,κι έτσι ,έψαχναν τη χρυσή τομή.Σύμφωνα ,λοιπόν, με νεότερες πληροφορίες μου η Πόπη Τσαπανίδου παραμένει και πάλι στο STAR και αυτό έχει πλέον κλειδώσει.

Βέβαια, επειδή παραπάνω σας είπα πως τα πράγματα ξεκαθάρισαν ''εν μέρει'', να σας εξηγήσω τι εννοώ. Ξεκαθάρισε ,λοιπόν, το τοπίο για το τι γίνεται με την παρουσιάστρια, όμως, ακόμα οι δυο πλευρές δεν έχουν...ξεκαθαρίσει το τι πρότζεκτ θα κληθεί να υπηρετήσει τη νέα σεζόν.Θα τη δούμε στο μεσημβρινό δελτίο; Θα τη δούμε πιθανόν με κάποιο ρόλο στο κεντρικό δελτίο;Θα αναλάβει νέα ενημερωτική εκπομπή; Τίποτα βέβαιο ακόμα κι όλα υπό συζήτηση.Το μόνο βέβαιο είναι πως για ακόμη μια σεζόν η δημοσιογράφος παραμένει στο δυναμικό του καναλιού.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !