Αποκλειστικό! Όλο το ρεπορτάζ για τη συνεργασία της Πόπης Τσαπανίδου με το STAR...

0
οι προτάσεις και τα δεδομένα...


Έντονα ακούγεται τις τελευταίες μέρες, μετά και το φινάλε του LIVE U,το όνομα της Πόπης Τσαπανίδου, κι αυτό διότι λόγω του αινιγματικού της αποχαιρετισμού, αναζωπυρώθηκαν οι φήμες που τη θέλουν εκτός καναλιού. Τι ισχύει ,όμως ,και τι όχι;Το tvnea έκανε ρεπορτάζ και σου παραθέτει τα δεδομένα...

Πράγματι, το αινιγματικό φινάλε της Πόπης Τσαπανίδου δεν πέρασε επ' ουδενί απαρατήρητο, όχι μόνο για εμάς τους τηλεοπτικούς συντάκτες, αλλά και για το ίδιο το κοινό. Οι σχέσεις της δημοσιογράφου με το κανάλι ,όντως δεν βρίσκονται και στα...καλύτερά τους,χωρίς να εννοώ,όμως, πως υπάρχει μεταξύ τους ρήξη.Το συμβόλαιο λήγει τον Αύγουστο ενώ παράλληλα σύμφωνα με το ασφαλές ρεπορτάζ μου,πράγματι το LIVE U δεν ξαναβγαίνει στον αέρα. Έτσι ,όπως καταλαβαίνετε, δεν θα μπορούσε η Τσαπανίδου να αποχαιρετήσει αλλιώς το κοινό της, μια και ήξερε ήδη πως αυτή η εκπομπή τελείωσε.

Το δεδομένο του οριστικού τέλους του LIVE U θα μπορούσε να είναι ...λιγότερο επώδυνο αν η δημοσιογράφος ήξερε ήδη πώς θα πορευτεί με το κανάλι τη νέα σεζόν. Όμως, κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει .Τι εννοώ; Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μου, το κανάλι με την Τσαπανίδου βρίσκεται σε συνεχείς επαφές για το πώς μπορούν να πορευτούν τη νέα σεζόν αλλά και για να βρουν ένα νέο κόνσεπτ για να το αναλάβει. Επίσης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ μου, ο σταθμός ,κι αυτό το τονίζω ,θέλει πολύ στο δυναμικό του τη δημοσιογράφο και δεν τίθεται θέμα απομάκρυνσης. Ωστόσο, όπως ήδη είπα, προέχει να βρεθεί μεταξύ τους η χρυσή τομή και να καταλήξουν στο τι θα αναλάβει τη νέα σεζόν ,αλλιώς, τρόπον τινά ,η παρουσιάστρια θα μείνει εκτός STAR! 

Έτσι έχουν τα δεδομένα για τη μεταξύ τους σχέση, ωστόσο, πέρα από αυτό ,έχουν ...σκάσει μια σειρά από ''ειδήσεις'' σχετικά με το τι έχει προτείνει η ίδια ή τι της έχει προτείνει ο σταθμός. Σύμφωνα με αυτά ,λοιπόν, το STAR πρότεινε στην Τσαπανίδου να αναλάβει τα δελτία του Σαββατοκύριακου ενώ από την πλευρά της η ίδια πρότεινε να αναλάβει infotainment. Όμως, ,σύμφωνα με τις πληροφορίες του tvnea,τίποτα από τα παραπάνω δεν ισχύει. Μάλιστα, αναφορικά με την...πρόταση να αναλάβει τα δελτία, αυτό είναι παντελώς ανυπόστατο ,καθώς στο πόστο αυτό βρίσκεται ο Παναγιώτης Στάθης για πολλά χρόνια, και ο σταθμός δεν προτίθεται να τον...αλλάξει επ' ουδενί! 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !