'Παρθένα Ζωή': Αυτό είναι το τρέιλερ της...ξένης παρθένας!

0

Tη νέα σεζόν θα δούμε μέσα από τον ΑΝΤ1 τη σειρά, Παρθένα Ζωή, που βασίζεται ,ως γνωστόν,
στο επιτυχημένο κόνσεπτ-έχει έρθει και στη χώρα μας μεταγλωττισμένο-, Χουάνα ,η παρθένα(Jane the virgin). Το σίριαλ πρόκειται να είναι καθημερινό και θα προβάλλεται στις 7 το απόγευμα, δίνοντας lead in στο Αnt1 News με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Η σειρά αποτελεί ένα από τα νέα δυνατά χαρτιά του καναλιού ,που θα υπογράφει σκηνοθετικά ο Πιέρρος Ανδρακάκος ενώ το σενάριό της θα επιμελείται ο Πέτρος Καλκόβαλης. Το καστ κλειδώνει μέρα με τη μέρα ενώ τα πρώτα ονόματα που έχουν ήδη κλείσει είναι τα εξής: Σοφίνα Λαζαράκη (θα ενσαρκώσει την παρθένα Ζωή), Αποστόλης Τότσικας, Γιάννης Χατζηγεωργίου, Γιάννης Ποιμενίδης ,Τζένη Μπότση , Κάρμεν Ρουγγέρη (για τη  συμμετοχή των Μπότση-Ρουγγέρη, σας έγραψε πρώτο το tvnea (δείτε το ρεπορτάζ εδώ) ).

Η υπόθεση αφορά τη νεαρή Ζωή, που αν και παρθένα(εξ ου κι ο τίλος),από ιατρικό μπέρδεμα μένει έγκυος! Η σειρά αυτή έχει και κωμικές και πιο...συναισθηματικές καταστάσεις, ενώ έχει σπάσει ταμεία όπου και αν έχει προβληθεί. Ας δούμε, λοιπόν, το τρέιλερ της...ξένης παρθένας για να πάρουμε μια μικρή γεύση για το τι πρόκειται να δούμε στην Ελλάδα μέσα από τον ΑΝΤ1,αλλά και να θυμηθούμε φυσικά περί τίνος πρόκειται!


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !