ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Δύο ακόμη δυνατές συμμετοχές στην 'Παρθένα Ζωή' του ΑΝΤ1...

0
Μια νέα καθημερινή σειρά που θα συντροφεύει τους τηλεθεατές τα απογεύματα αποφάσισε να εντάξει στο πρόγραμμά του ο ΑΝΤ1 τη νέα σεζόν 2017 - 2018.

Ο λόγος για την κομεντί με τίτλο ,Παρθένα Ζωή. Η νέα αυτή καθημερινή κομεντί που αποφάσισε να εντάξει στο πρόγραμμά του ο ΑΝΤ1, θα προβάλλεται από τη νέα σεζόν στις 19.00. Αυτή την περίοδο γίνονται με γοργούς ρυθμούς οι προετοιμασίες, μια και το πρώτο πάμε των γυρισμάτων, τα οποία θα γίνονται κυρίως σε εξωτερικούς χώρους, έχει προγραμματιστεί για τις 20 Αυγούστου. Έτσι, η παραγωγή και ο σκηνοθέτης, Πιέρρος Ανδρακάκος, βρίσκονται σε επαφές με γνωστούς ηθοποιούς ώστε να κλειδώσουν το καστ . Ο Αποστόλης Τότσικας, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου ο Γιάννης Ποιμενίδης και η Μαρία Λεκάκη είναι ένα μέρος του κάστ, ενώ σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TVNEA.COM, η Κάρμεν Ρουγγέρη αλλά και η Τζένη Μπότση είπαν το τελικό 'ναι' για να ενταχθούν κι αυτές στην πολλά υποσχόμενη σειρά του ΑΝΤ1.

Για επικοινωνία μαζί μουΚάνε ADD στο Facebook: Giogos Pasxalidis Ακολουθήστε  στο Twitter:@Pasxal_tvnea Ακολουθήστε στο Instagram:pasxalidis_giorgosΣτείλτε μου email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !