Στη Real παραχώρησε συνέντευξη ο Πάνος Μεταξόπουλος ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε πως μπορεί να βιοποριστεί κάποιος μέσα από τον χορό.


Η Ελλάδα δεν έχει μεγάλη κουλτούρα στον χορό. Εχουν αλλάξει τα πράγματα;
«Τα τελευταία 50 χρόνια έχουν αλλάξει πολύ λίγα πράγματα. Λόγω του πατέρα μου γνωρίζω τι γινόταν, αλλά και τι γίνεται όλα αυτά, τα χρόνια. Δυστυχώς, στην Ελλάδα μονό με τον χορό δεν μπορεί να ζήσει κάποιος. Δεν μπορείς να πεις ότι είσαι χορευτής και να ζεις μόνο από αυτό. Μπορώ να πω ότι τα πράγματα και στο εξωτερικό είναι περίπου τα ίδια. Είναι τεράστιος ο αριθμός των ανθρώπων που ασχολούνται με τον χορό και Π ανεργία είναι σε πολύ μεγάλα επίπεδα. Χορευτές πολύ υψηλού επιπέδου είναι άνεργοι και κάνουν και πολλά άλλο πράγματα για να ζήσουν»

Εσείς πώς διαχειριστήκατε το βιοποριστικό; 
«Εγώ, όταν ξεκίνησα να ασχολούμαι με τον χορό, το πρώτο που έκανα ήταν να φύγω στο εξωτερικό για να μπορώ να ζήσω από αυτό αξιοπρεπώς. Ήθελα να είμαι σε μία ομάδα, να κάνω τις πρόβες μου και να πληρώνομαι. Να είναι η δουλειά μου αξιοπρεπής. Να χαίρομαι να λέω ότι είμαι χορευτής, κάτι που σε αυτή τη χώρα δεν ισχύει. Όταν έκανα αυτό. τον κύκλο, μένοντας στο εξωτερικό για επτά χρόνια και αποφάσισα, καλώς ή κακώς, να επιστρέψω στην Ελλάδα, κατάλαβα ότι πρέπει να κάνω πολλά πράγματα για να μπορέσω να βιοποριστώ. Τελικά κατέληξα να έχω δική μου σχολή και μετέπειτα σχολές χορού. Αυτός είναι και ο μοναδικός τρόπος για έναν Ελληνα χορευτή να επιβιώσει.» Πηγή: http://www.gossip-tv.gr/showbiz/story/493862/metaxopoylos-aytos-einai-o-monadikos-tropos-gia-enan-ellina-xoreyti-na-epiviosei#ixzz4mcrtw9Wa

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]