Μπορεί το ριάλιτι επιβίωσης να ολοκλήρωσε τον πρώτο του κύκλο στον ΣΚΑΪ αλλά τα στελέχη του σταθμού αποφάσισαν πως υπάρχει ακόμα πολύ… ψωμί! Έτσι ενώ ήταν να ρίξει τίτλους τέλους… ξεκινά καινούργια εκπομπή.


Ο λόγος για την Ελεονώρα Μελέτη που αμέσως μετά το τέλος του ριάλιτι ήταν προγραμματισμένο να ολοκληρώσει την εκπομπή «Survivor Πανόραμα», την οποία παρουσιάζει καθημερινά στον ΣΚΑΪ.

Τελικά όμως όχι μόνο δεν σταματά, αλλά συνεχίζει και μάλιστα… διευρυμένη. Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου από την ερχόμενη βδομάδα, τη Δευτέρα 10 Ιουλίου, η Ελεονώρα θα βρίσκεται καθημερινά στον αέρα παρουσιάζοντας το «Πανόραμα».

Μετά δηλαδή το «Survivor Πανόραμα»… γεννιέται το «Πανόραμα» και με το οποίο θα ασχολείται με πολλά θέματα της επικαιρότητας… και όχι μόνο!

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου η εκπομπή θα μεταδίδεται από τις 3 το μεσημέρι, αφού μετά το «διαζύγιο» του ΣΚΑΪ με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο η εκπομπή «Σκάι στις 3» θα ρίξει νωρίτερα τίτλους τέλους για να μεταδίδεται το «Πανόραμα» που θα ξεκινά καθημερινά στις 15:00 και θα ολοκληρώνεται στις 17:50.

Έτσι λοιπόν από την ερχόμενη Δευτέρα η Ελεονώρα Μελέτη θα βρίσκεται καθημερινά στον αέρα και μέσα από το «Πανόραμα» θα ασχολείται με θέματα της επικαιρότητας, με σκοπό η εκπομπή να ολοκληρωθεί τέλος του μήνα αλλά να είναι… προάγγελος της συνεργασίας της με τον ΣΚΑΪ για την επόμενη σεζόν…!

newsit.gr Μελάς blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]