Αποκλειστικό! Με αλλαγές θα βγει το ΠΡΩΙΝΟ της Φαίης τη νέα σεζόν...

0

Η φετινή τηλεοπτική σεζόν οδηγείται σιγά σιγά στο τέλος της και εντός των ημερών όλες οι εκπομπές θα μας αποχαιρετήσουν για καλοκαίρι. Το Πρωινό με τη Φαίη Σκορδά πρόκειται να ρίξει
αυλαία ,όπως τελικά αποφασίστηκε, στις 14 Ιουλίου, κι όχι μεθαύριο, καθώς, σύμφωνα με το ρεπορτάζ μου, υπερίσχυσε τελικά η απόφαση του σταθμού και όχι των άλλων...παραμέτρων που σας έγραφα(θυμήσου εδώ αναλυτικά).

Η Φαίη και η ομάδα της φέτος κατάφεραν να αγαπηθούν ιδιαίτερα από το κοινό και η εκπομπή χτύπαγε όλη τη σεζόν εξαιρετικά νούμερα,κι έτσι ,μια και η επιτυχία ήταν φέτος μεγάλη, εύλογα θα έλεγε κανείς πως ''ομάδα που κερδίζει ,δεν την αλλάζεις''. Όμως, μπορεί αυτό να είναι τρόπον τινά...νόμος και μπορεί να θεωρείται από κάποιους δεδομένο πως τη νέα σεζόν η εκπομπή θα έχει τα ίδια πρόσωπα και δεν θα έχουμε αποχωρήσεις, ωστόσο, τα δεδομένα είναι εντελώς διαφορετικά.

Σύμφωνα ,λοιπόν, με αποκλειστικό ρεπορτάζ του Tvnea, τη νέα σεζόν το Πρωινό θα έρθει στις οθόνες μας με αλλαγές, και μάλιστα αρκετές. Όπως είμαι σε θέση να γνωρίζω, οι αλλαγές αυτές αφορούν-το τονίζω αυτό - τόσο τα πρόσωπα του πάνελ όσο και εκείνα που βρίσκονται πίσω από τις κάμερες.Τι αλλάζει ,όμως;Σύμφωνα με τις πληροφορίες μου, τη νέα σεζόν θα έχουμε,αναφορικά για παράδειγμα με το πάνελ, τόσο αποχωρήσεις προσώπων όσο και προσθήκες .Το ποιος αποχωρεί,αλλά και ποιος-ποιοι θα έρθουν, είναι ακόμα νωρίς να το γνωρίζουμε ,καθώς αναμένονται αποφάσεις στο προσεχές διάστημα ώστε να υπάρξει μια ξεκάθαρη εικόνα ,που θα μπορώ να σας  την παρουσιάσω με ασφάλεια.

Όλα ,συνεπώς ,είναι ρευστά και τίποτα ακόμα δεδομένο. Ή μάλλον για να είμαι ακριβής, εκείνο που είναι δεδομένο αυτή τη στιγμή είναι πως τη νέα σεζόν δεν θα δούμε το ίδιο ΠΡΩΙΝΟ!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !