Αποκαλυπτικό:Δεν κλείδωσε ακόμα η παράταση του ΠΡΩΙΝΟΥ - Άλλοι παράγοντες θα κρίνουν την απόφαση...

0

Πριν από καιρό ,σας είχαμε ενημερώσει πως η Φαίη Σκορδά και η δυνατή ομάδα του ''Πρωινό'' ,πρόκειται να μας αποχαιρετήσουν για καλοκαίρι την Παρασκευή ,7 Ιουλίου. Ωστόσο, τα δεδομένα
για την αυλαία του ''Πρωινό'' άλλαξαν .

Σύμφωνα, λοιπόν, με νεότερη απόφαση των ιθυνόντων, και βλέποντας φυσικά πόσο δυνατό προϊόν είναι η εκπομπή, το ΠΡΩΙΝΟ δεν θα ρίξει αυλαία στις 7 αλλά θα πάρει μια μικρή παράταση ζωής, και θα μας πει καλό καλοκαίρι στις 14 Ιουλίου.

Βέβαια, ως προς την απόφαση αυτή, τίποτα δεν ακόμα κλειδωμένο, και θα σας εξηγήσω αμέσως τι εννοώ. Μπορεί δηλαδή η επιθυμία του ΑΝΤ1 να είναι η αυλαία να πέσει στις 14 και όχι στις 7 Ιουλίου, όμως,σύμφωνα με πληροφορίες που φτάνουν...στα αφτιά μου, λόγω άλλων παραγόντων και παραμέτρων, δεν είναι τίποτα βέβαιο , και η οριστική απόφαση δεν είναι ...μόνο στα χέρια του ΑΝΤ1 .Θα εξαρτηθεί ,εν ολίγοις, κι από το τι θα...πράξουν οι άλλοι παράγοντες που σας είπα παραπάνω ,και που παίζουν κομβικό ρόλο στην ύπαρξη της εκπομπής.

Να σημειώσω πως, αν τελικά υπερισχύσει πράγματι η νέα αυτή απόφαση των στελεχών και όχι αυτή των...παραγόντων ,σίγουρα είναι κάτι που δεν το γνωρίζουμε .Εκείνο που γνωρίζω και σας μεταφέρω,είναι πως αυτή τη στιγμή που σας γράφω, η αυλαία του ΠΡΩΙΝΟ δεν εξαρτάται ΜΟΝΟ από τους ιθύνοντες του τηλεοπτικού σταθμού αλλά θα είναι αποτέλεσμα επαφών και διαπραγματεύσεων!

Εν αναμονή των εξελίξεων! 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !