Η πρώτη αντίδραση του Μπογδάνου μετά την απόλυση από τον ΣΚΑΪ και η μπηχτή προς το κανάλι...


Όπως είναι ήδη γνωστό, η χθεσινή ,ανάρμοστη συμπεριφορά του Κωνσταντίνου Μπογδάνου μέσα από το ΣΚΑΪ ΣΤΙΣ 3 ,ενόχλησε έντονα το κανάλι ,που προέβη σε ανακοίνωση για να ζητήσει
συγγνώμη από το κοινό. Ωστόσο, σήμερα είχαμε ,όπως επίσης γνωρίζετε, νεότερες εξελίξεις, καθώς το κανάλι ζήτησε από τον δημοσιογράφο να παραιτηθεί( θυμήσου εδώ ) ,κάτι που δεν έκανε δεκτό. Έτσι, κι έπειτα από μια άκαρπη συνάντησή του το μεσημέρι, ο ίδιος οδηγήθηκε και επίσημα εκτός ΣΚΑΪ (θυμήσου εδώ την ανακοίνωση του σταθμού για το ''διαζύγιό'' τους).Το ΣΚΑΪ ΣΤΙΣ 3 βγήκε σήμερα στον αέρα με άλλο παρουσιαστή, που μάλιστα διάβασε on air και την ανακοίνωση του Σκάι για την απομάκρυνση του Μπογδάνου.

Πριν από λίγη ώρα ,λοιπόν, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος μέσα από το facebook έκανε την  πρώτη του ανάρτηση μετά τις όλες εξελίξεις. Συγκεκριμένα,γράφει:

Κατόπιν όχλησης Μαξίμου, ο ΣΚΑΪ αναφέρθηκε σε "δήλωσή" μου χαρακτηρίζοντάς τη "ανάρμοστη" και "αδόκιμη", ενώ με εγκάλεσε για "παραπληροφόρηση". Η διατύπωσή μου (και όχι δήλωση), όμως, βασίζεται σε ρεπορτάζ (μεταξύ άλλων και της Καθημερινής), γεγονότα, στοιχεία - θα αναρτηθούν σε πλήρη έκταση στο marketnews. 

Ζήτησα από τον σταθμό να υπερασπίσω σήμερα ό,τι είπα χθες, έστω συνοπτικά. Αυτό κρίθηκε μη επιτρεπτό και αντίθετα μου ζητήθηκε να εμφανιστώ στην εκπομπή κανονικά χωρίς να κάνω καμία αναφορά στα χθεσινά. Απάντησα ότι η αξιοπρέπειά μου δεν μου επιτρέπει κάτι τέτοιο, μου ζητήθηκε παραίτηση, δεν την έθεσα στη διάθεση του καναλιού, συνεπώς, η συνεργασία διεκόπη με πρωτοβουλία της εργοδοσίας.

Δεν διαγράφω τα καλά, ούτε τσουβαλιάζω τα άσχημα τόσων ετών στο Φάληρο - και δεν χρειάζομαι το σήμα της ΕΣΗΕΑ (που αδιαφορεί για την "καθ'υπόδειξιν" απόλυσή μου) για να αγωνίζομαι για την αλήθεια, όπως την αντιλαμβάνομαι με νου, ψυχή και τιμιότητα.

Ευχαριστώ από καρδιάς γνωστούς και αγνώστους για τη συγκινητική στήριξη από χθες, αλλά και διαχρονικά – το ΣΚΑΪ στις 3 έκλεισε τον Ιούνιο με 14.5% Μ.Ο. τηλεθέασης.
Ραντεβού στα ειδησάδικα!

Δες την ανάρτησή του:

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: