Ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΚΑΪ - Το κανάλι ζήτησε την παραίτηση του Μπογδάνου...

0
πραγματοποιείται συνάντηση με ανώτατο στέλεχος...


Ένταση στις σχέσεις του ΣΚΑΪ με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο μετά τα όσα είπε ο δημοσιογράφος χθες στην εκπομπή του για τον πρωθυπουργό προκαλώντας έντονη αντίδραση κυβερνητικών στελεχών, αλλά και του τηλεοπτικού σταθμού που με ανακοίνωσή του ζήτησε «συγγνώμη για τις ανάρμοστες και αδόκιμες αναφορές του δημοσιογράφου»! Μετά από αυτά υπάρχει έντονη φημολογία ότι ο δημοσιογράφος δεν θα βγει σήμερα στην εκπομπή του, «Σκάι στις 3» αφού υπήρξε «διαζύγιο» με τον τηλεοπτικό σταθμό του Φαλήρου.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου χθες το βράδυ και μετά από όσα συνέβησαν ζητήθηκε από τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο η παραίτησή του, αλλά αυτός αρνήθηκε υποστηρίζοντας ότι θέλει να επιχειρηματολογήσει με στοιχεία για τα λεγόμενά του που προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων. Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου η διοίκηση του σταθμού φαίνεται να μην είναι διατεθειμένη να του δώσει «βήμα» και αξίζει να αναφέρω ότι αυτή την ώρα πραγματοποιείται συνάντηση του Μπογδάνου με ανώτατο στέλεχος του σταθμού.

Από αυτήν θα κριθεί αν την εκπομπή «Σκάι στις 3» θα παρουσιάσει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ή θα κληθεί κάποιος άλλος αφού όσοι εργάζονται σε αυτήν έχουν την εντολή να την προετοιμάσουν όπως κάθε μέρα, έστω κι αν δεν γνωρίζουν… ποιος θα την παρουσιάσει!

Πάντως, καλά πληροφορημένες «πηγές» προβλέπουν ότι η ρήξη μεταξύ των δύο πλευρών είναι οριστική και ακόμη και αν ο ΣΚΑΪ δεν «κόψει» σήμερα τον δημοσιογράφο απαγορεύοντάς του να κάνει εκπομπή ,είναι θέμα χρόνου να επέλθει το «διαζύγιο».

Newsit.gr - Γρηγόρης Μελάς

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !