Ενοχλημένη η Μαρινέλλα με τις δηλώσεις της Ελένης Βιτάλη για το Ρέμο. Ζήτησε να αποχωρήσει από το σχήμα.

Τεταμένες φαίνεται να είναι οι σχέσεις της Ελένης Βιτάλη και της Μαρινέλλας μετά τις δηλώσεις της πρώτης για τον Αντώνη Ρέμο.


«Βγαίνει ο Ρέμος και τα ρεμάκια του..Δεν έχω κάτι με το παλικάρι, αλλά κακά τα ψέματα, ούτε καλός τραγουδιστής είναι, τίποτα δεν είναι. Λέω ότι δεν είναι καλός τραγουδιστής, δεν λέω ότι δεν είναι καλός άνθρωπος», είχε πει η Ελένη Βιτάλη.

Η Μαρινέλλα, που φέτος συνεργάζεται μαζί της και με τη Γλυκερία, σύμφωνα με όσα αναφέρει το Full news, η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού επικοινώνησε με τους παραγωγούς της συναυλίας και ζήτησε να λύσουν τη συνεργασία τους.

Βέβαια, προσπάθησαν να μεταπείσουν τη Μαρινέλλα καθώς οι συναυλίες είχαν ήδη κλειστεί. Αν και η Μαρινέλλα παραμένει στο σχήμα, δεν μιλάει καθόλου με την Ελένη Βιτάλη, ενοχλημένη από τις δηλώσεις της, καθώς τρέφει μεγάλη αγάπη στον Αντώνη Ρεμο.

Την ίδια στάση φαίνεται να έχει και η Γλυκερία η οποία είχε συνεργαστεί με τον Αντώνη Ρέμο το περασμένο καλοκαίρι.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Μιχάλης Κουφογιαννάκης

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

1 Τα Σχόλια σας:

ΣΤΑΘΗΣ ΧΑΡΟΥΛΗΣ είπε...

ενα μεγαλο μπραβο στην Ελενη Βιταλη ειπε αυτο που επρεπε να πει γιατι καποιος πρεπει να μιλησει επιτελους για την δικτατορια ορισμενων μονο ανθρωπων στο σημερινο Ελληνικο τραγουδι !!!